Clopotarul dacilor 306

      Dacă observăm bine, viața noastră cea de toate zilele este mai mult interpretată decît trăită cu adevărat. Valorile pe care s-au ridicat înaintașii au fost lăsate în zona antichităților. Avem comentatori speciali, care se ocupă de analiza vieții și ne dau indicații pentru a ieși din acest impas. Dar, după cum se vede, batem pasul pe loc. Cu aceste întrebări și frămîntări m-am adresat, în meditația mea, prietenilor din Civilizația Vodă.
         Există, în această lume, repere adevărate sau mai mult se imită adevărul pentru a manipula lumea?
În dimensiunea voastră persistă influența materiei inteligente, unde stă ascunsă proiecția gîndului vostru. Adică, după dizolvare,  materia care a deținut o formă sau un corp păstrează memoria sufletelor pe care le-a găzduit. Pămîntul este banca de date unde se află stocată toată memoria civilizațiilor anterioare. Toate civilizațiile care au viețuit pe Pămînt trăiesc în dimensiuni paralele, iar experiența și nivelul lor de evoluție – care s-a imprimat în materie – este un punct de reper pentru ridicarea voastră. Dacă omenirea se află pe o cale greșită, memoria materiei i se opune. Deci, Mama Pămînt nu va permite să mergeți într-o direcție greșită fiindcă a dădăcit foarte multe civilizații și cunoaște calea adevărată.
Ce ne puteți spune legat de potopurile din trecut? De ce s-au produs?
După ce este părăsit de suflet, corpul fizic putrezește, așa se întîmplă cu toate cele pămîntești construite de alte civilizații. Curățenia Pămîntului sau, cum îi spuneți voi – Potopul – începe înainte de-a veni altă civilizație pe Pămînt. Voi trebuie sa fiți pregătiți pentru a trece în altă dimensiune fiindcă, în orice moment, alții pot veni în locul vostru. Pămîntul este o școală cu timp limitat, iar cei care își construiesc dimensiuni prin puterea credinței și a gîndului proiectat se vor trezi cu toate, dar în altă dimensiune.
De ce lumea privește mai mult spre trecut decît spre viitor?
Mulți oameni s-au ancorat într-un timp în care se simțeau în siguranță și nu aveau probleme materiale. Timpul a trecut pe lîngă ei și unii au rămas în așa-numita bulină a comunismului, socialismului etc. Acum, după puterea gîndului, omenirea încearcă să intre în memoria și ritmul anilor 80. Puteți observa cu ușurință muzica, moda vestimentară și multe altele din acele vremuri. Nu-i nimic rău dacă omenirea călătorește în trecut sau în viitor, dar este important să nu scape din vedere prezentul.
Ce reprezintă România pentru civilizațiile mai avansate?
Este un tărîm de unde s-au înălțat multe lumini, este un pilon care a contribuit la mărirea familiei cosmice.
De ce este atît de aprigă lupta pentru acest teritoriu?
Această țară nu va fi ocupată niciodată de străini, ci doar va putea fi manipulată pînă la un moment dat. Marile puteri ale lumii știu despre moștenirea Divină a locuitorilor acestui tărîm, dar și despre faptul că voi, românii, nu știți cum să o folosiți. Această moștenire este o energie puternică, ce poate fi activată numai de către deținătorii ei. Din acest motiv, au loc diferite forme de înfrățire  - pentru ca distrugerea să fie făcută chiar de mîna voastră.
Noi, ca neam, putem să ne unim și să ținem piept acestor atacuri din exterior?
Dacă observați cu atenție, în Uniunea Europeană, România este considerată o vacă ce trebuie doar mulsă. Faceți o comparație între sumele cu care contribuiți voi la bugetul UE și fondurile primite pentru dezvoltarea țării. Polonia a fost catalogată drept naționalistă atunci cînd a îndrăznit să ridice capul. Dictatura în care trăiți este mai aspră decît cea a URSS.
Ridicarea începe din momentul cînd știi cu cine stai la masă. Dacă nu ai propria părere, o să-ți aducă niște resturi pe care, vrei sau nu vrei, va trebui să le înghiți. România se va ridica dacă veți începe să vă iubiți mai mult unii pe alții și mai puțin pe cei care vă amăgesc.
Sfatul nostru este: orice drum care duce spre pierzanie trebuie abandonat. Pășiți ferm pe calea Luminii.

Alexandru Ștefan