Clopotarul dacilor 311
Dacă realitatea în care trăim este proiecția tuturor stărilor spațiale, ce putem face noi, ca ființe umane, pentru a ne elibera din acest cerc vicios? Poate că acest spațiu îndeplinește rolul unui izolator de restul Universului? Cu aceste întrebări și frămîntări m-am adresat, în meditația mea, prietenilor din Civilizația Vodă.
Nu trebuie să vă simțiți condamnați de cineva. În acest moment al evoluției voastre treceți prin toate experiențele și stările bătrînelor civilizații din Univers. Toate descoperirile tehnico-științifice de care aveți nevoie pentrru a vă ridica în altă dimensiune sînt stocate în banca de date a Pămîntului. Totul depinde de direcția în care vă dezvoltați. Dacă doriți să luptați, vi se dau cele mai înalte tehnologii din acest domeniu.
Înțeleg că noi trecem prin stările și greșelile primelor civilizații, dar restul Universului poate fi afectat de prostia noastră?
Toată informația de care aveți nevoie este stocată în formă latentă în creierul vostru. Voi dețineți răspunsurile, trebuie doar să căutați în interiorul vostru întrebările perfecte. Universul nu poate fi afectat de un cinematograf în care se derulează viața voastră. Fiecare popor deține - în ADN-u său – ceva aparte, iar acel ceva poate fi activat numai de către avatarul care îl reprezintă în acest spațiu. Toată energia voastră este îndreptată către persoane care nu au nimic în comun cu destinul vostru. Cînd veți conștientiza faptul că fiecare națiune are matca sa și această matcă-avatar trebuie crescută și susținută pentru a roi către alte dimensiuni, atunci o să vă puteți ridica.
înțelegem că multe popoare trăiesc fără cap adică fără avatar?
Se pot număra pe degete națiunile care sînt ghidate de către avatarii lor. Dacă un popor nu-și recunoaște capul, în dimensiunea noastră, este considerat ca fiind rătăcit. De obicei, aceste lumini spirituale îi eclipsează pe acei neadevărați și ei, la rîndul lor, se folosesc de prostia omenească pentru a-i marginaliza. Sfatul nostru este: încercați să aflați cît mai mult despre destinul întregului popor,  sincronizați-vă cu matca ce vă reprezintă și abia atunci va începe eliberarea din haos.

Alexandru Ștefan