Clopotarul dacilor 313Din informațiile primite de la prietenii din galaxiile superioare Pămîntului am înțeles că, în luna septembrie, se va deschide un coridor între Cer și Pămînt. Ce înseamnă pentru noi acest coridor și unde duce această cale, în Univers? Cu aceste întrebări și frămîntări m-am adresat, în meditația mea, prietenilor din Civilizația Vodă.
La fiecare solstițiu și echinocțiu se deschid porțile Cerului pentru a scana și a prelua întreaga informație de pe Pămînt. În acest an, scanarea va fi mai dificilă din cauza indivizilor care dețin corpuri de energie grosieră coagulată și încearcă să bruieze energiile superioare. Acești așa-ziși stăpîni ai Pămîntului îi țin captivi pe oameni în mrejele lor fiindcă nu vor ca reformele Cerului să ia amploare pe Geea. Strămoșii voștri au fost capabili să construiască în subteran o civilizație cu mult mai avansată față de Pămînt. A sosit timpul cînd entitățile Cerului, împreună cu fiii și strănepoții Creatorului – care au trăit dintotdeauna în spațiul carpato-dunăreano-pontic – vă vor  elibera din ghearele ciocoilor. Cînd ființa umană nu mai este capabilă să se elibereze de povara întunericului îi vin în ajutor cavalerii Luminii.
De unde au apărut pe Pămînt oamenii răi?
Tot răul care bîntuie planeta vine din nedesăvîrșirea voastră. Nu încercați să luptați cu răul judecîndu-i pe alții căci nu veți ajunge la un rezultat pozitiv. Oamenii care simt plăcere atunci cînd alții suferă sînt îngropați pînă la gît în energiile grosiere. Cînd partenerul de viață vă îndeamnă să faceți rău cuiva și voi acceptați, puteți să fiți siguri că sînteți amîndoi la fel de răi. Un cutremur mare va degaja această energie și odată cu ea vor dispărea și energiile malefice.
O întrebare mai...pămîntească: ce va fi cu Republica Moldova?
În această mică țărișoară există un interes mare al energiilor grosiere, ce au pus stăpînire pe două centre energetice prin care civilizațiile avansate încearcă să comunice cu voi. O alegere corectă, în această toamnă, va goli paharul cu venin care plutește deasupra Moldovei. Un popor - evoluat cîndva din punct de vedere spiritual - se gîndește, în prezent, numai la cîștigul material și, din păcate, această infecție se extinde în toată lumea.
Cum să ieșim din această situație? Care sînt căile spre o învățătură corectă?
În prima fază, studiați psihometria în timpul zilei, iar noaptea pregătiți sufletul către ieșirea în astral, pentru a confirma descoperirile realizate cu ajutorul psihometriei. Astfel, vă veți dezvolta puterea clarvederii și veți putea călători în timp cu ușurință. După ce vor dispărea energiile distrugătoare din acest spațiu veți avea o mare șansă de a vă descoperi cugetul. Acum este cea mai bună perioadă pentru a lucra asupra energiilor grosiere. Pregătiți-vă corpul fizic ca să fie un vas curat la interior și exterior, astfel încît energia pură să poată lucra prin voi. Dacă vă considerați urmașii Creatorului pe Pămînt trebuie să fiți în coformitate cu energiile Lui.

Alexandru Ștefan