Clopotarul dacilor 314

    



     Descoperind că strămoșii noștri au crezut în nemurire, voi încerca, prin meditația mea, să-i întreb pe prietenii din Civilizația Vodă care au fost secretele de care s-au folosit înaintașii noștri pentru a stopa îmbătrînirea – se știe deja că un om trăia 300-400 de ani.          
Cu adevărat, credința în nemurire îi aducea, treptat, ființei umane, nemurirea corpului fizic. Nu se poate menține o scînteie nemuritoare într-un corp care îmbătrînește și moare. În primă fază, trebuie să găsiți calea de eliberare a ADN-ului de programele moștenite genetic de la părinții voștri. Prin resetarea codului genetic o să vă schimbați destinul și vă veți elibera de bolile și energiile distructive pe care le cărați cu voi dintr-o existență în alta.
Ca adjuvant pentru stoparea bătrîneții se poate folosi și amestecul din șapte plante ce cresc doar într-o anumită arie din munții Apuseni. Apa este cheia acestui amestec, care îndreaptă energia plantelor către activarea celor șapte meridiane ale corpului fizic. De secretul acestor șapte plante se pot folosi doar acei ce caută nemurirea, omului dun haos îi sînt suficienți anii acordați de către Mama Natură. În primele zece zile după administrare se va restabili în totalitate energia vitală, va dispărea oboseala și va crește pofta de viață. Vă vom transmite labirintul cărărilor prin care sufletul se va elibera de stresul și povara greutăților lumești.
Din toamna acestui an, dacilor care au păstrat credința în nemurire li se vor dezvălui multe taine legate de nemurirea corpului fizic. Strînsa legătură cu Natura și magnetismul animalelor au capacitatea de-a tămădui stresul în care vă aflați.
Toți cei care simțiți că sînteți înghițiți de haos – plecați în locuri ascunse de lume și încercați să restabiliți societatea care vă reprezintă pe voi, interiorul vostru.

Alexandru Ștefan