Clopotarul dacilor 315

         Care sînt primii pași pentru a păși pe calea desăvîrșirii și ce ar trebui să știe un suflet care își dorește să cunoască tainele Cerului?  Cu aceste întrebări și frămîntări m-am adresat, în meditația mea, prietenilor din Civilizația Vodă.
Pentru a cunoaște cu adevărat tainele oculte trebuie ca, în prima fază, să vă deconectați de probleme materiale macar în timp ce vă adresați Creatorului. Persoanele care nu cunosc cele 12 căsuțe ale Cerului vor bîjbîi prin haos și nu vor reuși să găsească calea către Cer. În dimensiunea voastră, astrologia se ghidează mai mult după cele 12 etape care corespund celor 12 luni ale anului. Aceste căsuțe solare formează 12 diviziuni ce au o anumită influență asupra ființei umane, asupra vieții sale.
Am mai discutat despre faptul că omul a venit pe Pămînt dintr-o altă dimensiune, ce avea 25 de ore. Primii oameni care au pășit pe Terra s-au străduit să aducă Pămîntul în vibrațiile și ritmul dimensiunii din care au venit. În prezent, timpul se derulează asemenea unei roți melcate căreia îi lipsește un dinte. Altfel spus, voi faceți tot posibilul să micșorați dimensiunea timpului, în loc să o măriți. Nemurirea începe din momentul cînd poți opri timpul și îl poți dirija după cum dorești tu.
Pe lîngă cele 12 căsuțe solare a mai existat una – cea de-a 13-a – care se numea puntea sau trecerea. Lunile anului au fost împărțite după mersul timpului și avînd drept ghid căsuțele-ere, ce reprezintă întregul an galactic. Așadar, zodiacul primordial avea 13 zodii, de unde reiese că un om rămîne în afara timpului...l-ati pierdut pe drum. V-ați ancorat în fața unui televizor care vă spune niște povești ce nu au nimic în comun cu ritmul cosmic. Cunoștințele pe care le dețineți reprezintă o amestecătură vulgară descrisă de alții din cauza căreia nu vă putem explica pe deplin ce se petrece în jurul vostru. Metafizica nu se studiază în facultățile voastre și este dedicată sufletului, iar mulți dintre voi nici nu știu că el există.
Ce și cum putem să schimbăm noi, ca ființe umane, în această direcție?
Pentru început, să fiți împotriva schimbărilor de oră; lunile anului trebuie ordonate după calendarele primordiale pentru a se face ordine în ritm, vibrație și sunet. Treptat, o să vă eliberați de povara timpului și de stresul în care trăiți. Deschideți facultățile sufletului și o să găsiți puntea către alte dimensiuni. Moartea s-a strecurat în timp, din cauza aritmiei Pămîntului și, cînd totul va intra în ritmul cosmic, vor dispărea și afecțiunile în care trăiți.
Sfatul nostru este: ordonați-vă timpul către atingerea nemuririi sufletului, iar restul se va echilibra în timp.

Alexandru Ștefan