Clopotarul dacilor 316

       
         Trăim într-o lume zbuciumată, unde ne ardem energia și tinerețea pentru a ne întreține viața de zi cu zi. Cînd credem că am rezolvat totul și că vom putea trăi în liniște ne trezim că țările ce ar trebui să mențină pacea pe Pămînt își declară război. Cu aceste întrebări și frămîntări m-am adresat, în meditația mea, prietenilor din Civilizația Vodă.
În dimensiunea voastră, tinerețea trebuie păstrată, nu recuperată. Bătrînețea începe din momentul cînd ființa umană își vede numărul de ani pe tortul aniversar sau cînd începe perioada pensiei. Copiii joacă un rol important. Femeile care au fiice sînt puse în situația ca acestea să le spună că preiau ele toată garderoba, bijuteriile etc deoarece mama este deja...bătrînă. Egoismul sufletelor care cred într-o singură viață nu are margini, ele vor totul acum și fără să miște un deget. Gîndurile distructive de genul nu mai pot, oricum murim cîndva vă accelerează bătrînețea și, în final, ajungeți acolo unde nu v-ați dorit niciodată.
Ce ar trebui să facem pentru a frîna cît mai mult îmbătrînirea?
În prima fază, trebuie să eliminați din gîndurile voastre această programă a îmbătrînirii și, după vîrsta de 35 de ani, să nu se mai sărbătorească ziua de naștere. Evitați să vă spuneți vîrsta în public fiindcă oamenii de aceeași vîrstă se compară cu voi și, dacă vor constata că vă prezentați mai bine, ar putea să îndrepte o energie distructivă spre aura voastră. Menținerea tinereții este strîns legată de nivelul spiritual și de liniștea interioară.
Înțelegem că vreți să știți mai multe despre modul în care vedem noi situația actuală de pe Terra. Din punctul nostru de vedere, orice război aduce moarte pe Pămînt. Civilizațiile care trăiesc în paralel cu voi nu vor avea de suferit pentru că fiecare dimensiune are propriul său scut de apărare. Pur și simplu, sîntem martorii unor vecini care se ceartă între ei. Nu sîntem afectați fizic datorită pereților ce ne despart, dar există disconfortul de a fi martorul unui conflict. Noi vedem lucrurile astfel: este evident faptul că Orientul Mijlociu este mărul discordiei dintre America și Rusia. Din păcate, omenirea nu știe că aceste două mari puteri împart sferele de influență, dar și planeta, din punct de vedere fizic, după cum le sînt poftele. Actualul conflict este o demonstrație de forțe, iar rușii nu vor ceda, în nici un caz, Siria. Acest scenariu este scris de către Puterile ce se află într-un aparent conflict și care mențin războiul la hotarele Turciei cu scopul de a declanșa în acest stat o serie de lupte interne pentru a-l destrăma. Soarta Turciei este și problema care a furat somnul unor aliați ai Americii deoarece visează la o parte din acest teritoriu. Rușii știu că americanii nu vor ceda nimic din ceea ce le pică în mînă și de aceea ei continuă lupta.
Într-o astfel de situație, ce se va întîmpla cu România?
Rușii nu vor lupta niciodată cu voi pentru că ei consideră că pelasgii sînt strămoșii lor. Vor lucra, însă, prin Biserica Ortodoxă pentru a vă manipula și vor aduce la putere, în România, oameni loiali Moscovei. Timpurile sînt sumbre, dar totul depinde de proiecția minții voastre. În România există puteri capabile să echilibreze acest conflict dintre popoare, dar trebuie să vreți și să credeți cu adevărat că se poate.

Alexandru Ștefan