Clopotarul dacilor 318

         O aură curată înseamnă un scut energetic pentru ființa umană, pe tot parcursul vieții. Ce rol are sîngele în formarea aurei din jurul corpului fizic al omului? Cu aceste întrebări și frămîntări m-am adresat, în meditația mea, prietenilor din Civilizația Vodă.
         Ființa umană moștenește energia și grupa de sînge din viețile anterioare. Aura mamei atrage sufletul spre întrupare; dacă acest suflet are datorii ale destinului va primi o grupă de sînge mai joasă și un scut energetic slab. Mulți dintre semenii voștri nu înțeleg de ce, uneori, sînt părăsiți de persoanele iubite pentru altcineva și se  macină cu întrebări de genul: ce are acela/aceea și nu am eu? Din păcate, aura și grupa de sînge nu sînt studiate de către pămînteni dar, în dimensiunile mai înalte, acest lucru este obligatoriu de știut. Grupa sanguină este cunoscută mai mult în medicină, dar trebuie să știți că, în afară de cele patru grupe, mai există încă patru. În dimensiunea voastră au apărut oameni mutanți, care îndeplinesc indicațiile celor ce vor să vă domine. Dacă v-a ieșit în cale un astfel de vampir energetic bucurați-vă că ați scăpat de el. Multe suflete bune stau ancorate în gînduri distructive cum ar fi: nu sînt bună/bun de nimic. Dacă ai fost o lipitpare pe spatele cuiva nu mai boci, ci apucă-te de treabă și fă ceva concret pentru suflet și natură.
         Prin puterea sîngelui, se pot trata multe boli ale corpului fizic. Cei care suferă de o circulație proastă a sîngelui pot remedia acest lucru printr-un simplu exercițiu: mai întîi, amintiți-vă un moment fericit din viața voastră si concentrați-vă asupra lui, retrăiți-l; apoi, păstrînd acea stare de fericire, inspirați puternic, rețineți aerul cît mai mult posibil și îndreptați sîngele de la creier spre locul unde aveți blocaje de sănătate. Dacă acest exercițiu este efectuat corect, problema de sănătate se va remedia în scurt timp.
Dacă aura și energiile nu sînt compatibile, o grupă de sînge mai joasă poate distruge scutul energetic al partenerului de viață. Cele mai multe divorțuri au această cauză și unul dintre parteneri încearcă să evadeze. Uneori, divorțul nu se produce numai pentru a nu se împărți copiii sau averea, iar cuplul mimează o viață fericită. Copiii născuți în astfel de cupluri nu cunosc iubirea și, mai tîrziu, îi vor folosi la maximum pe cei ce se vor îndrăgosti de ei. Planeta Pămînt este supraîncărcată de astfel de roboței, care, spre sfîrșitul acestui an, vor trece prin sita cerească.
Ființele care moștenesc fructul nemuririi trebuie să se mobilizeze pentru a-și ridica vibrațiile spre înălțarea sufletului. Spre acest sfîrșit de ciclu, încercați să vă debarasați de energiile joase și de indivizii care vă storc energetic. Acumulați în interiorul vostru liniște și pace pentru a nu cădea pradă energiilor joase ce vor lovi, în curînd, cu scopul de-a stăpîni Pămîntul. Începînd din luna noiembrie, Pămîntul va trece prin Casa dușmanilor ca să iasă spre puntea de trecere. Multe lucruri se vor întîmpla dar, pînă la capăt, totul este spre binele vostru.
Sfatul nostru este: mai bine înmulțiți Binele căci de răi este plină lumea.

Alexandru Ștefan