Clopotarul dacilor 343


La ora de religie, un elev întreabă profesorul: cum și-a putut găsi Cain soție, dacă primii oameni de pe Pămînt, Adam și Eva, au avut numai doi copii – Cain și Abel? 

Din scrierile lui Ezechiel aflăm că prima femeie creată de Dumnezeu s-a numit Lilith. După ce Lilith a fugit din Rai, Creatorul a trimis trei îngeri pentru a o aduce înapoi. Lilith i-a răspuns Creatorului că Adam nu i se potrivește ca bărbat și că ea își va alege singură bărbatul, care a fost unul dintre fiii Creatorului. După acest episod, Dumnezeu i-a făcut lui Adam a doua femeie, din coasta sa, dar și ei au fost izgoniți din Rai. Întrebarea, din meditația mea, către prietenii din Civilizația Vodă, este: 
Dacă Adam și Eva au fost muritori, înseamnă că nemuritorii s-au născut din Lilith? 
Dumnezeu și tot ceea ce vine din esența Sa este energie și poate lua diferite forme. Primii reformatori ai Pămîntului au fost fiii Creatorului, iar cea de-a doua generație – sufletele fără gen. A treia generație - androginul și cea de-a patra, actuala, este androginul despărțit. Mulți pămînteni poartă în gena lor nemurirea, care poate fi trezită numai pin propria evoluție sufletească. Nemuritorii adormiți nu știu că, în jurul planetei Pămînt, se află un hotar asemănător unei plase electromagnetice. După moartea fizică, sufletele sînt oprite de alte suflete, care au luptat cîndva pentru înrobirea pămîntenilor. Pentru a nu putea accesa nemurirea, aceste suflete sînt întoarse din drum, spre o nouă întrupare, sub diverse pretexte, cum ar fi existența unei misiuni proprii pe Pămînt. 
Vreți să spuneți că noi sîntem reținuți în acest spațiu cu forța? 
Aveți impresia că toate acțiunile voastre reprezintă acte proprii de voință dar, de fapt, voi îndepliniți dorințele unor suflete rătăcite. Schimbarea polilor magnetici ai Pămîntului va distruge plasa energetică a celor care vă țin captivi. Va fi o mare sărbătoare în Univers pentru sufletele nemuritoare – totul se va schimba în Univers, iar nemuritorii se vor întoarce acasă. Omenirea este pironită în haos cu ajutorul fricii. În curînd, vor apărea multe entități luminoase, care vă vor ghida spre lumina primordială. Important este să învingeți frica și să înțelegeți că unui nemuritor nimeni și nimic nu-i poate face rău. 
Sfatul nostru este: anul care vine va aduce multe bucurii, dar și multe lacrimi…fiți pregătiți de cutremure și de un mare conflict armat între SUA și Coreea de Nord. 
Alexandru Ștefan