Clopotarul dacilor 345


Au mai rămas cîteva picături din anul 2017 și fiecare dintre noi caută un fotoliu cît mai comod pentru a păși în noul an. Dacă am devenit mai buni sau mai răi numai Dumnezeu știe, dar observăm cu ușurință că există mai puține zîmbete și mai mult stres în viețile celor din jurul nostru. 


Dacă, pe parcursul acestui an, ai acumulat o sumedenie de probleme, nu visa că vor dispărea de la sine după Sărbători. Ar fi bine ca acum, pe final de an, să resetezi programele care ți-au adus numai probleme. In afară de tine, nimeni nu-ți va rezolva problemele, așa că începe să iei sub control gîndurile distructive. 
Noi sîntem o proiecție din Întreg. Vibrațiile emise de tine traversează un cîmp magnetic și se întorc la tine cu puteri uriașe. Tot ceea ce i se întîmplă omului vine din interiorul său. Nu dați vina pe materia neagră, ea reprezintă doar o culoare, fără de care alte culori nu ar fi atît de frumoase. 
Dacă nu ai puterea să te desprinzi de fotoliul călduț, vei sta în continuare pe forumuri și pe rețele de socializare, vei da „like-uri”, vei căuta să fii compătimit și lăudat, pentru a-ți hrăni orgoliul și, cu timpul, vei începe să crezi că ai început să evoluezi. 
Unii se bucură că se căsătoresc, alții se simt captivi în căsnicie. Cei mai mulți dau din cap aprobator, dar nimeni nu spune ce este de făcut pentru a nu mai nimeri în asemenea situații. Prima condiție: nu trăiți împreună dacă nu există iubire din ambele părți. Fiecare dintre parteneri trebuie să afle ce caută omul de lîngă el – inima sau averea sa? În iubire, indiferent ce poticniri are partenerul de viață, dă-i o șansă dacă vrei să rămîi cu inima împăcată că ai făcut totul pentru a merge mai departe împreună. 
Pentru a te simți și a deveni cu adevărat stăpînul propriei vieți, dă la o parte gunoiul din mintea ta. Creierul tău a devenit un tomberon, în care acumulezi emoții și sentimente negative precum ura, gelozia, invidia și tot ceea ce te încurcă să te bucuri de viață. 
Odată cu schimbarea noului an, aruncați tot ceea ce vă îngreunează existența și nu uitați să puneți, în locul rămas gol, gînduri bune și constructive. Cu siguranță, noul an va fi mai bun decît cel ce trece. Vă îndemn să credeți acest lucru și așa va fi. 
Celor care se simt singuri și neajutorați le transmitem un gînd bun. Este important să nu uitați să faceți resetarea și totul se va întîmpla așa cum vă doriți. 
La multi ani și toți buni! 
Alexandru Ștefan