Clopotarul dacilor 344





    Din convorbirea anterioară, am aflat că omenirea actuală este androginul separat. Astăzi, întrebarea mea către prietenii din Civilizația Vodă este:

Dacă eram perfecți în forma de androgin, de ce am fost despărțiți? 

Desăvîrșirea se examinează, misiunea voastră e simplă – să vă regăsiți jumătatea. 
Observăm, în jurul nostru, mulți bărbați și multe femei care nu-și pot găsi un partener de viață (mă refer, desigur, la jumătatea despre care ați vorbit). De ce? 
În general, femeile rămîn ancorate în gîndurile și experiențele  din viețile anterioare. Imaginația și gîndurile din trecut atrag către ele pe foștii copii sau pe foștii iubiți cu care nu au putut fi împreună. În cazul celor ce au norocul să-și întîlnească partea din androgin sentimentul de iubire crește de la un an la altul. Este o împlinire primordială în care ambele genuri își găsesc liniștea, pacea și armonia. Aceste suflete fericite ies, treptat, din capcana timpului, formînd din două creiere – o singură memorie și pășind cu capul sus spre infinit. 

E frumos spus, dar realitatea în care trăim este alta. Femeile dau vina pe bărbați pentru neîmplinirea lor sufletească, iar bărbații învinuiesc femeile. Care este motivul? 

Dacă un suflet devine soțul fostei sale mame, din viața anterioară,  ea îl va dădăci, făcînd din el…o pastă de modelaj. Asemenea bărbați vor ajunge să caute mai degrabă o mamă decît o parteneră de viață. Prin aceste devieri ale androginului separat, pe Terra au apărut opt grupe de sînge și opt tipuri de creier (opt dimensiuni). Partenerul de viață sau, mai corect spus, partea din androgin se regăsește după dimensiunile egale ale creierului uman. Din cercetările științifice reiese faptul că cele patru rase umane de pe Pămînt au dimensiuni diferite ale creierului. Așadar, dacă creierul este mai mic, nu înseamnă că persoana respectivă este…proastă. Un creier de dimensiuni mai mari înseamnă capacitate mai mare de stocare a informației. În memoria creierului există și diapazonul jumătății de androgin. De multe ori, cînd întîlniți o persoană necunoscută, aveți senzația că o cunoașteți dintotdeauna. În dimensiunea noastră, partenerul de viață se caută numai după dimensiunea creierului. Doar în dimensiuni egale ale creierului se pot găsi informația și experiența necesare pentru existența unui cuplu perfect. 
Dacă tindeți spre perfecționarea tehnologiilor avansate, vă sfătuim să studiați în profunzime creierul uman. Persoana în al cărei creier nu este stocată experiența de a se împărți material cu alte persoane se va comporta mereu ca un animal care își păzește prada. Unui astfel de individ nu poți să-i explici că nu este bine să furi…el are cu totul altceva stocat în propriul creier. 
Egalitatea există numai în dimensiunile creierului și, cînd veți conștientiza acest aspect al corpului fizic, viața voastră va deveni mai ușoară. 
Alexandru Ștefan