Clopotarul dacilor 347

Din ultimele informații date publicității de către oamenii de știință aflăm că s-a construit o plasă-incubator pentru reținerea sufletului în acest spațiu. Scopul acestei invenții este următorul: atunci cînd ființa umană este indusă în comă artificială spre a fi recuperată, sufletul va sta în incubator pînă cînd va trece pericolul unui deces prematur. Uimirea cercetătorilor a fost mare cînd au constatat că nu toți participanții la acest test dețineau scînteia divină, pe care o numim suflet. Întrebarea mea către prietenii din Civilizația Vodă este: 

De ce numai unii oameni au suflet? 

Există o vorbă, în lumea voastră: te comporți de parcă  n-ai avea suflet. Într-un fel sau altul, cei ce  dețin această scînteie divină simt că au  de furcă cu niște roboți. Din păcate, în mare parte, lumea voastră este condusă de oameni lipsiți de suflet. Dacă, într-un cuplu, unul dintre parteneri nu are suflet, copilul care se va naște în acel cuplu nu va moșteni scînteia divină. Treptat, Pămîntul se va împărți în două lumi – lumea oamenilor cu suflet și lumea oamenilor fără suflet. La ora actuală, cele mai crîncene războaie sînt declanșate de către cei care nu dețin suflete. 

Cum trăiesc acești oameni, dacă nu au suflet? 

Mulți dintre ei au deținut scînteia, esența divină dar, din cauza căderii, au pierdut-o. Revenirea lor în acest spațiu este posibilă cu ajutorul  dorinței de a trăi. Acest impuls activeză memoria vieților anterioare care, în plan subtil, dă naștere unei clone. Cînd numărul clonelor va fi mai mare decît al oamenilor cu suflet polii magnetici se vor schimba și, ca urmare a acestui eveniment,  vor dispărea roboții. 

Cum ar putea o ființă cu suflet să afle dacă trăiește cu un robot? 

Înainte de somn, seara, să-și pregătească și să bea următorul amestec: cîte jumătate de linguriță de: semințe de chimen, anason, mărar tocat, usturoi tocat se amestecă cu un pahar de lapte de capră. Laptele trebuie să fie proaspăt, dacă este posibil – muls chiar de către persoana respectivă, de la o capră pe care să o fi hrănit personal (astfel, s-a creat o legătură energetică, iar laptele va fi încărcat cu energie pozitivă, care va lucra pentru persoana respectivă). Amestecul trebuie consumat la lună plină – intervalul de șase zile (de fapt, nopți) ce cuprinde perioada dinaintea lunii pline, momentul efectiv de lună plină și următoarele trei zile. Oamenii cu suflet vor avea revelații, în timp ce acei care nu dețin suflet nu vor simți nimic deosebit. 

Sfatul nostru: dacă reușiți să aflați mai mult decît cunoașteți în prezent, încercați să vă schimbați pe voi înșivă, nu încercați să schimbați roboții căci acest lucru nu este posibil. 

Alexandru Ștefan