Clopotarul dacilor 348



Întîlnim, la tot pasul, în acest spațiu – femininul si masculinul, ce reprezintă viața pe Terra. Din scrierile vechi, aflăm că androginul primordial semăna în totalitate cu femeia contemporană. Frămîntarea și întrebarea mea către prietenii din Civilizația Vodă este următoarea: 




Dacă androginul arăta ca o femeie, de ce bărbatul din zilele noastre arată…așa cum îl știm? 

Bărbatul de astăzi este, de fapt, aceeași femeie, care a evoluat în direcția XY. Știți deja că femeia deține doi cromozomi XX, iar bărbatul – doi cromozomi XY, dar, de fapt, reprezintă un singur gen – genul feminin. 

Care a fost scopul acestei separări, dacă femeia a rămas tot femeie?

Androginul pretindea că este evoluat și că are dreptul să părăsească această dimensiune pentru alta, superioară. Ca să convingă androginul că nu este așa cum credea el, pe Terra au fost trimiși 200 de bărbați, fii cerești. Aceștia aveau corpurile fizice perfecte, ceea ce l-a derutat în totalitate pe androgin. Treptat, el s-a concentrat spre partea bărbătească din exterior, înăbușind bărbatul din interior. Astfel, s-a produs separarea androginului care, din păcate, se află și astăzi în conflict cu sine însuși. 

Vreți să spuneți că separarea androginului a fost artificială? 

Nu în totalitate, dar, în mare măsură, da. Perfecțiunea de Sus o reprezintă androginul separat. Bărbații care nu suportă femeia și femeile care nu suportă bărbatul se vor transforma în androgini. 

Să înțelegem că actualul conflict dintre femeie și bărbat are un scop? 

Bărbatul nu are puterea de-a distruge femeia, dar femeia poate distruge bărbatul. Dacă femeile nu vor conștientiza că nu există gen și că existența bărbaților depinde de ele, vor rămîne fără bărbați, în foarte scurt timp. 

Ne puteți detalia cum se petrece această luptă? 

Dacă, în femeie, s-au păstrat doi cromozomi XX, mai există un X în bărbatul actual și se ajunge la 3 cromozomi feminini împotriva unui biet cromozom Y. Prin puterea sunetului și prin vibrația pe care o provoacă din interior, femeia poate aduce Puterea Y la zero. Este o sinteză foarte serioasă și ar fi bine ca femeile să-și schimbe comportamentul față de bărbați. În general, tocmai femeile care-i folosesc la maximum pe bărbați se prezintă singure în societate ca fiind victime ale acestora. Nu întîmplător, 70% dintre bărbați au comportament de femeie. Unele femei doresc să ocupe locul bărbaților, iar unii bărbați nu se mai simt nici bărbat și nici femeie. 

Care este soluția pentru a ieși din acest impas? 

Dacă femeile nu mai văd bărbați în jurul lor, trebuie să construiască bărbatul în interiorul lor. Este valabil și pentru bărbații care nu mai văd femei în jur. Acesta este cel mai mare examen prin care trece omenirea. Dacă nici un cuplu nu reușește să treacă în altă dimensiune ca un întreg separat, omenirea va începe totul de la zero. 
Sfatul nostru este: Nu mai aruncați vina unul asupra altuia. Pe Y tot femeia îl naște, așa că fiți cu adevărat de trei ori femeie pentru a da viață unui Y puternic. 
Alexandru Ștefan