Clopotarul dacilor 349

Ne aflăm în secolul XXI, după socoteala făcută de cînd am învățat să numărăm zilele. De fapt, omenirea există pe Terra din vremuri imemoriale. Aflăm că există civilizații mai avansate și se vorbește tot mai mult despre OZN-uri. Astăzi, întrebarea mea către prietenii din Civilizația Vodă este: 

Dacă există civilizații mai avansate decît noi, unde ne situăm noi, pămîntenii, în ierarhia evoluției cosmice? 

Veți fi uimiți să aflați că extratereștrii care vă vizitează, sînt, de fapt, urmașii voștri. Pe Pămînt, oamenii au păstrat un stil de viață care, în alte dimensiuni, este considerat primordial. Oamenii din viitor  călătoresc în timp pentru a vedea cum au trăit cîndva strămoșii lor. 

Vreți să spuneți că noi, pămîntenii, reprezentăm un muzeu cosmic? 

Nu vedem nimic rău în faptul că voi păstrați stilul de viață de acum cîteva milioane de ani. Aparent, nimic nu s-a schimbat pe Terra de cînd au plecat învățătorii din alte galaxii. 

Așadar, noi sîntem un fel de bunici, care trăiesc undeva, departe, la țară, iar nepoții mai vin uneori ca să vadă dacă mai trăim? 

Terra este cu adevărat un loc primordial, unde trăiesc toate civilizațiile care au existat cîndva. Fiecare civilizație are la dispoziție cinci cicluri în care își prezintă modul primordial de viață. În acest timp, multe suflete au posibilitatea să evolueze și să se  ridice în alte dimensiuni, restul rămîn ca exponate ale muzeului cosmic. După lumea actuală, Pămîntul va fi reprezentat de oamenii uriași. Așadar, la fiecare final de ciclu sosesc alți locuitori, din trecut. Pămîntul este un loc unic în Univers, unde fiecare civilizație are la dispoziție o perioadă de timp pentru a-și primi urmașii, în trecut. 

Ce așteptări au nepoții noștri din viitor de la noi, cei din trecut? 

Dorința și curiozitatea lor este să vă întîlnească, după cum v-au descris părinții lor. Mulți dintre voi vă bucurați cînd vizitați o expoziție de antichități. Cu cît ființa umană este mai aproape de viața primordială, cu atît curiozitatea celor din viitor este mai mare. 
Cei care au părăsit cîndva Pămîntul au evoluat enorm față de pămînteni, dar au păstrat sufletul curat, așa cum era la începuturi. Acești oameni sînt căutați cu atenție și ajutați să pășească în dimensiunile superioare. 

Este ceva rău în faptul că noi evoluăm? 

Orice evoluție care nimicește valorile sufletului este dăunătoare pentru ființa umană care vrea să se ridice din acest muzeu. Dacă i se dă un laptop unui cioban și el uită de oi înseamnă că această evoluție nu este în favoarea sufletului  respectiv. I se dă un telefon modern unei bătrîne și ea îl folosește ca să bîrfească mai mult…cu siguranță că o astfel de situație nu va prezenta interes pentru cei care vizitează Pămîntul. Cel mai căutat om de pe Pămînt este acela care are un suflet mare. 

Sfatul nostru este: Țineți minte că sufletul primordial este ceea ce vă leagă cu cei din dimensiunile superioare vouă. Bogățiile materiale și toată tehnica voastră avansată reprezintă, pentru ei, un cimitir de mașini uzate. 

Alexandru Ștefan