Clopotarul dacilor 351





Făcînd o călătorie în timp, observăm cum Mama Geea i-a tolerat pe toți cei care au condus omenirea. Unii au pus la cale cruciade, alții au distrus popoare întregi, convinși fiind că ne aduc fericirea. Frămîntarea și întrebarea mea către Civilizația Vodă este:

         Noi, ca ființe umane, creștem spiritual sau coborîm spre porțile Infernului?

         Omenirea actuală reprezintă apogeul Creației Divine și este trecută prin cele trei site cerești, pentru a încheia anul galactic. Prima cernere a început cu cinci mii de ani în urmă. În prezent, treceți prin cea de-a treia sită. Scopul acestei cerneri este ca omului să-i rămînă, în  memoria sufletului, numai ceea ce a învățat singur.

Vreți să spuneți că ceea ce cunoaștem astăzi nu ne aparține?

Absolut tot ceea ce cunoașteți ați învățat de la alții – să citiți, să vorbiți, să fiți buni sau răi – totul vi s-a pus pe tavă din alte dimensiuni.

Dar, ce ne aparține nouă?

         În lumina din care sînteți creați se păstrează totul, dar total diferit de ceea ce ați învățat pe Pămînt.

         Cum putem accesa această înțelepciune cerească?

         Treceți de la mîncarea fizică la hrana cu lumină și toate pecețile timpului dispar. Pentru a putea ieși de sub cernerea celor trei site trebuie să stăpîniți trei zile ale săptămînii - fără mîncare fizică. În zilele în care postiți, beți numai apă. Cel mai indicat este ca postul să se țină după fiecare zi de mîncare fizică adică o  zi mîncați, o zi nu mîncați. Cei care reușesc să țină acest post un timp îndelungat vor avea acces la altfel de informații. Este de dorit să vă aflați în preajma oamenilor care au mai multă experiență în această direcție. Nu credeți că faceți un efort foarte mare deoarece străbunii voștri țineau post două zile pe săptămînă, întreaga viață. Voi adăugați încă o zi.
După ce vă eliberați de influența sitelor cerești, prin intermediul exercițiilor de respirație, luați sub controlul sufletului și celelalte patru zile ale săptămînii. După trei ani, ființa umană poate trece, treptat, la hrana cu lumină.

Dar, care este scopul acestui post?

Din lumină ai fost creat și în lumină te întorci, cu ajutorul luminii.
Sfatul nostru este: încercați  să nu vă transformați peste noapte în lumină căci, fără un efort susținut, nu este posibil. Pentru a încerca să înțelegeți lumina din voi, stăpîniți, pentru început, cele trei zile. Restul va veni de la sine.
Alexandru Ștefan