Clopotarul dacilor 352


       





   Așteptam nerăbdători să vină primăvara și, dintr-o dată, avem parte de ceea ce nu am văzut toată această iarnă…ni s-a dat atîta zăpadă încît ne-am amintit vechea zicală: iarna n-o mănîncă lupul. Această stare de fapt mi-a stîrnit curiozitatea și am decis să-i întreb, pe prietenii din Civilizația Vodă:

         Ce se întîmplă, de fapt, cu clima?

Majoritatea instituțiilor care se ocupă de cercetarea climei vă aduc informații false. Clima nu se încălzește, nu există încălzire globală, ci dimpotrivă – clima se răcește. Dacă ar fi fost așa cum se afirmă oficial, acest val de frig ar fi fost instantaneu înghițit de aerul cald. Dar, în realitate, o simplă adiere de aer rece răstoarnă clima în mai multe țări.

         De ce ni se ascunde adevărul? De ce sîntem mințiți?

         Este mai dificil să trăiești în frig decît într-o climă caldă. În dimensiunea voastră, adevărul este perceput numai de către ființele evoluate spiritual, restul primesc totul așa cum li se aduce. Dacă ați avut o climă în care fructele și legumele creșteau și se coceau, dar le-ați schimbat peste noapte pentru altele fără gust, însă mult mai arătoase, înseamnă că ați devenit niște roboți care înghit totul și nu filtrează nimic. De cînd ați început să consumați alimente modificate genetic corpurile fizice ale celor care au murit nu se mai descompun. În curînd, cimitirele voastre vor fi adevărate bombe de infecții…corpurile neînsuflețite se transformă în mumii și vor rămîne așa, în pămînt, pentru sute de ani. Dezinformarea și ascunderea adevărului nasc, în inimile oamenilor, ura și ignoranța față de valorile strămoșilor. O frumusețe rară, dăruită unei fete de către Mama Natură, este umbrită de repere artificiale umplute cu silicon. Oamenii de valoare sînt examinați de către ființe fără coloană vertebrală. Pe Pămînt, totul se transformă într-o materie ieftină, ceea ce face ca nimeni, în Univers, să nu mai spere la o schimbare.

         Chiar atît de sumbru este verdictul vostru?

         Există o realitate în care trăiți și, după cum se pare, vă simțiți bine. Nu puteți exista fără o idee care să vă ridice sufletul din această situație. O ființă care a păstrat, în adîncul sufletului, valorile primordiale, nu va cere capul cuiva fără să cunoască adevărul. Cînd o turmă întreagă urlă și strigă trebuie să vă gîndiți, în primul rînd, că ar putea fi o manipulare. Este important să știi ce vrei, nu ce doresc alții, altfel, îți vei trăi viața  fără nici un rost. Pe această planetă trăiesc mai multe rase umane și fiecare dintre ele se consideră buricul Pămîntului. Jocul minții te poate conduce în cele mai grosiere nișe ale Pămîntului. De aceea, este important să intuiești cu ce misiune ai venit aici și să lași roboții să se joace cît vor, în nisipul lor.
Sfatul nostru este: Construiți-vă singuri calea și atunci drumul va avea mai puține obstacole și nu uitați că nimeni nu poate intra in Rai pe spatele altcuiva.
Alexandru Ștefan