Clopotarul dacilor 358






După cum se vede, Mama Natură se răzbună pe om – cînd încep furtunile, nu mai știi unde să te ascunzi de atîtea tunete și fulgere. Se întîmplă ceva pe Terra și, după cum se vede, nu este de bine…

         Ce se întîmplă cu natura? Ce ne mai pregătește Cerul? Cu aceste întrebări și frămîntări m-am adresat, în meditația mea, prietenilor din Civilizația Vodă.

 Am mai discutat cîndva despre faptul că tot ceea ce se întîmplă în dimensiunea voastră este legat de planeta Uranus. Anul acesta, din luna mai pînă în noiembrie, Uranus se va afla în Taur – această vară va fi marcată de instabilitate, din multe puncte de vedere. În unele zone ale țării nu va cădea un strop de ploaie, în alte părți vor fi inundații. Luna iulie va fi cea mai fierbinte, pe multe planuri, iar Luna Plină din 27 iulie va aduce mari schimbări pe Terra.
Anul 2018 seamănă leit cu anul 1939, această conjunctură astrală va dura șapte ani. Atunci cînd omenirea nu învață din greșelile trecutului, în spațiu se formează asemenea conjuncturi, ce pot fi comparate cu niște găuri. Așadar, în dimensiunea voastră, totul va semăna cu ceea ce s-a întîmplat în intervalul 1939 – 1945.

Vreți să spuneți că trebuie să ne pregătim de război?

Țările care au fost implicate în cel de-al Doilea Război Mondial vor trece prin aceleași stări și greșeli, pentru a le îndrepta. Va începe o perioadă dificilă pentru Angela Merkel, dar o va traversa cu bine. Actorii care vor declanșa războiul vor fi alții, dar scenariul va fi asemănător celui din intervalul menționat. Ucraina va deveni un poligon mare de luptă între Rusia și restul lumii. Războiul și cei doi vulcani care vor erupe reprezintă factorii ce vor scoate SUA din joc, iar aliații vor fi nevoiți să facă pace cu Rusia. După acest mare conflict, țările care au făcut cîndva parte din URSS vor fi îndemnate să revină în componența Rusiei sau măcar să-și alinieze politica externă cu cea a Rusiei. Uniunea Europeană va deveni o mare putere, care va tempera ambițiile de extindere ale Rusiei. Ucraina ar putea să dispară ca stat deoarece există o mare probabilitate să fie împărțită între Polonia, România,  Ungaria și Rusia. Cum spuneți voi – ce ți-e scris, în frunte ți-e pus. Vom trăi și vom vedea.
Alexandru Ștefan