Clopotarul dacilor 360


      



 Începînd cu eclipsa de luna din data de 27 iulie și pînă în luna septembrie, ne vom afla în totalitate sub influența planetei Marte. O dată la 15 ani, planeta Marte – considerată responsabilă pentru declanșarea războaielor pe Terra – se apropie de Pămînt. Este greu de presupus ce se va întîmpla pe Pămînt, dar, din experiențele anterioare, se vede că nu a fost niciodată bine. În această perioadă, oamenii pot pierde controlul asupra psihicului și pot face lucruri ce le vor schimba întreaga existență, în sens negativ. Este important ca ființa umană să fie pregătită pentru a traversa cu bine această perioadă dificilă – să nu scoată la suprafață negativul din interior fiindcă răutatea se va amplifica și va lovi în cel care o emite. Într-o astfel de situație, proiecția gîndului negativ se transformă în realitate și omul devine un aliat al forțelor distrugătoare.

Soarele, Pămîntul și planeta Marte se vor alinia la data de 31 iulie, iar această conjunctură astrală va dura patru ore, interval de timp în care Marte va fi mai strălucitor decît planeta Jupiter. Tot ceea ce este rău pe Pămînt vine din interiorul nostru așa că ar fi bine ca fiecare dintre noi să-și stăpînească demonii proprii, altfel ne vom îneca singuri. 

Modificarea climei cu toate aceste vijelii ce se țin lanț din urma noastră reprezintă tot o proiecție a gîndurilor ființei umane. Nu încercați să dați vina pe alții pentru tot ceea ce vi se întîmplă, acceptați faptul că viața voastră este o creație proprie – culegi ceea ce semeni. 
Din acest moment, gîndiți că va fi soare, pace și armonie în lume și așa va fi! 
Căutați adînc în interiorul vostru, eliminați gîndirea negativă și veți găsi, cu siguranță, o cale mai buna!
Alexandru Ștefan