Clopotarul dacilor 378


De la Copernic știm că traiectoria anului galactic al soarelui are aproximativ 26000 de ani. Scrierile vechi ne arată că traiectoria sufletului în acest spațiu, pentru a trece în altă dimensiune, este legată de cele cinci cicluri. Fiecare ciclu are la bază cîte 5125 de ani, deci, odată cu soarele, ne desăvîrșim și noi. Sau, mai corect spus, ar trebui să ne desăvîrșim. Un suflet care vine la întrupare și trăiește în acest spațiu 24-25 de vieți, dar nu face nici un efort de-a crește spiritual, va deveni una cu pămîntul (țărîna). Așadar, nu trebuie să ne mire faptul că unii trăiesc asemenea unor roboți ce funcționează după trei programe: loc de muncă, mall-uri și cluburi de noapte. Cu aceste întrebări și frămîntări m-am adresat, în meditația mea, prietenilor din Civilizația Vodă.

Este posibil ca noi, oamenii, să fim doar materie din care Pămîntul produce combustibil (gaz, benzină)?

Formele materiei reprezintă rodul imaginației voastre, iar voi sînteți orbul care privește din interior. Tot ceea ce vedeți cu ochii fizici sînt doar impulsuri electromagnetice, care funcționează ca o copie imprimată în creierul vostru. Trăiți într-un corp fizic în care este înregistrată întreaga Creație, creierul este un mecanism ce trezește informația care vă este necesară. Voi considerați reală această lume pentru că vă treziți zilnic și faceți ceva ce vă dă senzația că trăiți în ceva concret, real. Ați putea spune că, dacă vă spălați, aveți mîini și picioare, mergeți la serviciu, aveți emoții etc înseamnă că totul este real. Dar, oare nu aveți emoții și în timpului somnului, nu vă deplasați, luptați sau chiar zburați în timp ce dormiți? Sînt toate acestea adevărate? Odată treziți din somn, meditați asupra visului și, dacă nu vă este convenabil, încercați să alungați amintirea lui. Altfel spus, amăgiți creierul și îi induceți o altă programă.

În acest spațiu, ființa umană are misiunea de-a se desăvîrși astfel încît să se trezească dintr-o viață în alta ca și cum s-ar trezi dimineața dintr-un vis.
Materia este ghidată și modelată după planul Creatorului. Tot ceea ce vă înconjoară este dumnezeire și are, cu siguranță, un observator. Cei care se duc exclusiv pe calea materiei se vor transforma, în existența următoare, în pietre sau copaci.
În tradiția neamului nostru exista bunul obicei ca, la nașterea unui copil, să i se dea și un nume ce avea să fie pronunțat numai după trecerea sa în altă dimensiune sau, mai simplu spus, după moartea fizică. Numele i se dezvăluia copilului după împlinirea vîrstei de 12 ani de către părinți, nași sau preot – singurele persoane care-l cunoșteau. Sub acest nume tainic, sufletul își găsea cu ușurință locul și familia în care se va renaște în existența următoare.

Cum ne putem ridica spiritual ca să mergem înainte? Mai mult de jumătate din populația României este indiferentă la ceea ce se petrece cu țara, iar acest lucru perturbă echilibrul emoțional al celor ce se află la polul opus.

Indiferența este o formă de lașitate. Anul 2020 va fi foarte important din punct de vedere astral. Dacă anul va debuta cu minus, populația planetei Pămînt se va înjumătăți pînă în 2021. Oricum, anul care vine va fi dominat de cutremure majore de pămînt, dar și cutremure financiare și sufletești.
Cuvîntul România vine de la ramani, armîni, arieșeni și nu are nici o legătură cu Roma. Din păcate, țara voastră a pierdut ideea nemuririi și este pe punctul de-a pierde și legendele – acest izvor nesecat de cunoaștere în care strămoșii au ascuns adevărate tezaure de înțelepciune.
Sfatul nostru este: indiferent ce se va întîmpla cu omenirea, fiecare din voi trebuie să aibă grijă de ridicarea spirituala a sufletului.

Alexandru Ștefan