Clopotarul dacilor 379



         Moș Crăciun cu plete dalbe se strecoară prin dimensiunile Universului pentru ca, la momentul și timpul potrivit, să ne bucure cu prezența sa în acest spațiu. Au mai rămas cîteva Sărbători ce-i mîngîie sufletul românului dar, treptat, își pierd și acestea însemnătatea și sînt transformate în tîrguri de iarnă. Astăzi, întrebarea mea către prietenii din Civilizația Vodă este:

         Noi, ca popor, mai știm încotro mergem?

         Un popor care nu știe de unde vine nu va ști nici încotro să se îndrepte. Dacă nu vă ghidați după rădăcinile înaintașilor înseamnă că ați rătăcit calea.

         Este adevărat că noi, pămîntenii, sîntem conduși de cei ce sînt numiți Iluminatti?

Există o serie de puteri care se luptă pentru supremația lumii, dar adevăratul pericol vine din altă direcție. Atît rușii cît și americanii au baze pe planeta Marte. Omenirea s-a concentrat puternic spre descoperirea Cosmosului, dar aproape deloc spre ceea ce se întîmplă în interiorul Pămîntului. Cel mai mare conflict care a avut loc vreodată pe Pămînt i-a avut ca protagoniști pe oamenii giganți și pe urmașii zeilor. Văzînd că pierd lupta, giganții s-au retras în adîncurile Pămîntului, considerîndu-se adevărații moștenitori ai planetei noastre.

Pămîntul este singurul astru care este păzit, nu e cazul să trăiți în frică și nesiguranță din cauza unor evenimente ce au loc la nivel cosmic. Oamenii uriași (giganți) s-au infiltrat printre pămînteni, pe care-i manipulează de ceva vreme. Planeta Jupiter este străjerul Pămîntului și atrage periodic asteroizii mari, care ne-ar putea pune viața în pericol. Omenirea poate fi înfrîntă numai dacă este dominată de frică, iar manipularea giganților a reușit deja să cultive acest sentiment în subconștientele multor pămînteni. Cel mai mare pericol pentru umanitate îl reprezintă ceea ce vine de la această civilizație aflată în adîncul Pămîntului. Proiectul de globalizare este favorabil giganților, iar cei care l-au inițiat și care-l promovează nici nu bănuiesc că unele idei nu le aparțin, ci sînt manipulați. Oamenii trebuie să-și unească forțele și să învingă frica căci frică îi face vulnerabili. Armata americană este familiarizată deja cu acești oameni giganți deoarece s-a ciocnit recent de ei, în Afganistan. Această informație este foarte serioasă, iar oamenii trebuie să se mobilizeze și să se fie pregătiți deoarece există posibilitatea ca, după eclipsele din decembrie 2019 și ianuarie 2020, giganții să-și intensifice acțiunile de dominare a omenirii. Ei dețin însușiri pe care noi le numim paranormale, iar strategia lor principală este crearea haosului în lume.

Sfatul nostru către pămînteni este: nu luptați între voi pentru că sînteți frați. În caz contrar, proverbul care spune că atunci cînd doi se luptă, al treilea cîștigă, ar putea deveni realitate.

Alexandru Ștefan