Clopotarul dacilor - 42


         Templul nemuritorilor

Pe măsură ce se apropie anul 2012, simțim cum se comprimă timpul. Multe suflete - care cunosc semnele - se gîndesc serios și profund, la ceea ce ar putea face pentru a se încadra în planul Divin. O parte a omenirii trăiește precum animalul care este sacrificat de Crăciun, adică petrece pînă în ultima zi, cu gîndul că trăim o singură dată și oricum ne așteaptă moartea; o altă parte crede că va veni un înger care o să-i despartă pe cei buni de acei răi și vor trăi fericiți în Rai…un fel de vis neîmplinit al comuniștilor. Cei care nu gîndesc deloc abia așteaptă să se distreze în haos.  
Un popor bine pregătit se descurcă și în situații dificile. Este un moment despre care puțini oameni ne pot oferi lămuriri – ce va fi și cum să ne descurcăm în astfel de situații. Eu cred că răspunsul se află în noi înșine. Nădăjduiți în Dumnezeu, dar nu stați cu mîinile în sîn. Străbunii mai spuneau că Cerul îl ajută pe acel care încearcă să se ajute singur. În contextul în care conducătorii acestei lumi au capacitatea de-a ne anunța doar cu o săptămînă sau două înainte de-a se întîmpla ceva, înseamnă că trebuie să ne întoarcem cu gîndul la străbuni, ca să primim de la ei un răspuns sigur și în folosul sufletului:
Eu, cel ce reprezint neamul și vița din care m-am născut, rog să fiu îndrumat de cele mai înalte trepte ale copacului meu genealogic ca să ieșim cu toții nevătămați din acest spațiu limitat.   
Răspunsul străbunilor: Zalmoxe și aleșii acestui neam lucrează, în prezent, la temelia unei dimensiuni noi în acest spațiu. În decurs de nouă luni de zile, în centrul lumii se va construi templul nemuritorilor. Din acest centru energetic se vor deschide 12 canale prin care toți nemuritorii din Dacia Primordială vor avea posibilitatea să călătorească în timp, pentru a ajunge la destinație. La împlinirea vremii, celor care cred în nemurire li se vor destăinui locul și timpul plecării. Pămîntul se va reforma împreună cu omenirea. Cei care se pregătesc de trecere se vor activa ca să-i ajute pe toți acei care vor să-și continue viața pe Pămînt, pentru a descoperi în profunzime nemurirea. Fiecare va primi după cum crede – cel care crede că va ajunge la Dumnezeu prin moarte va muri. Oamenii care cred în nemurire vor supraviețui, dar trebuie să-și pună propria individualitate în slujba evoluției. Iată posibilitatea aflată la îndemîna oricui, pentru a ieși din cercul rotirilor la nesfîrșit pe calea exprimării de sine.
Numai iluminarea prin duh a tuturor calităților omului îl poate face nemuritor. Doar atunci cînd omenirea devine nepăsătoare și nu intuiește planul Divin s-ar putea ivi o situație de criză, care ar putea conduce spre un rezultat tragic pentru mulți dintre pămînteni, căci nu puțini vor fi cei care nu vor reuși să-și încheie ciclul evoluției lor spirituale, pentru a-și îndeplini propriul rol în dezvoltarea Universului.
Alexandru Ștefan