Clopotarul dacilor - 43


                                       

                                                Întîlnirea cu Zalmoxe
Ultima întîlnire a dacilor cu Zalmoxe a avut loc la Maglavit. Petrache Lupu a fost unul dintre vestitorii acestui neam, care a avut menirea de-a aduce poporului dac mesajul venirii lui Zalmoxe pe Pămînt. La plecare, Zalmoxe le-a promis dacilor că, la împlinirea vremii, în anul 2012, va veni să-i îndemne spre un pămînt nou, unde omul va deveni asemenea lui Dumnezeu. Bucuros să-și revadă poporul iubit, Zalmoxe a revenit pe Pămînt și, după cum și-a dat cuvîntul, a trecut pe la fiecare. Însă, cei mai mulți dintre daci l-au privit ca pe un străin. A tot bătut Zalmoxe la ușile dacilor, sperînd că inimile lor împietrite își vor aminti de nemurirea căutată cîndva. A înțeles că oamenii nu cunosc iubirea și fericirea, s-au deprins cu minciuna și necazurile, care-i urmăresc în fiecare zi. Astăzi, familia nu mai este formată pe baza principiului sentimentului pur, ci seamănă mai degrabă cu un fel de troc între parteneri. Astfel, ei aduc pe lume niște copii care așteaptă cu nerăbdare să le moară părinții, pentru a intra în posesia moștenirii de ordin material.  
Pășim – încet, dar sigur – spre o mlaștină unde hoții expun ceea ce-au furat, făcîndu-ne de rîs în lumea întreagă, iar copiii de pe aceste meleaguri îi au drept reper în viață.
Priviți în jur și, cu mîna la inimă, întrebați-vă: cîți prieteni adevărați aveți? Oriunde ai fi, se vorbește numai despre bani…Care suflet? Ce nemurire? Ce poți aștepta de la niște oameni care sînt îngropați pînă la gît în materie? Din fericire, nu sînt toți la fel. A mai rămas o mînă de oameni care poartă în suflet lumina strămoșilor. Feriți-vă de omul-omidă, ca să nu deveniți și voi ca el. Oare ce s-a petrecut cu noi? Cum de ne-am pierdut memoria, cum am uitat tot ceea ce știam despre originea noastră Divină și ne amintim numai evenimentele zilei de astăzi?
Este greu să-ți potrivești conștiința astfel încît să vezi evenimentele care se petrec acum în dimensiunile coordonate de strămoșii noștri, fără a cunoaște înțelepciunile lui Zalmoxe. Este greu – cu simțurile noastre pămîntene – să ne imaginăm timpul unui anumit început.
Zalmoxe ne-a inițiat în taina embrionului vieții, de unde am aflat că ceea ce se petrece în pîntecele mamei dispune de o înaltă conștiință divină, care nu poate fi cuprinsă în cadrul unei singure vieți omenești. Scopul unui eon este păstrarea echilibrului dintre genuri, pentru a trăi în concordanță cu întregul. Numai în această armonie se poate aduce pe lume o ființă asemenea lui Dumnezeu. Prin cei 12 pași zalmoxieni, ne pregătim pentru activarea ADN-ului – eveniment ce va avea loc în anul 2012 – prin care vom putea modela și însufleți materia.
Numai prin evoluția sufletului, corpul fizic se aliniază corpurilor subtile, pentru a forma o singură aură, care oferă posibilitatea intrării în dimensiunea lui Zalmoxe, unde funcționează Legea Ființării, după care evoluează întregul Univers.
Alexandru Ștefan