Clopotarul dacilor 138




                
                
                                  Divinitatea și materia 

        Odată cu intrarea în anul 2013, sufletul nostru a nimerit într-un spațiu gol din care nu vede nici o ieșire. Mulți oameni au senzația că trăiesc fără nici un rost pe Pămînt. Cu aceste întrebări m-am adresat, în meditația mea, către Civilizația Vodă. Răspuns:
În acest moment, Pămîntul și Soarele primesc de la Duhul Sfînt o nouă traiectorie evoluționistă. Trecem printr-o experiență pe care Creatorul nu a mai făcut-o pînă acum, sîntem lăsați cu toții să înțelegem ce este iubirea – stare, energie sau memorie universală în care se păstrează taina ridicării sufletului către nemurire. Ne referim la iubirea universală, iubirea față de tot ceea ce ne înconjoară, de Univers, de Divinitate, iubirea necondiționată. Iubirea este la fel ca sănătatea – cînd o ai, nu o apreciezi, o simți doar atunci cînd nu mai este. Oamenii și-au modificat inconștient ADN-ul, care este total diferit de cel al părinților primordiali. Ați devenit un fel de copii-surogat, adoptați de materia grosieră, voi ați devenit asemenea ei. ADN-ul vostru este construit în totalitate pe baza elementelor din tabelul lui Mendeleev, care nu permite cugetului vostru să gîndească mai mult decît elementele din acest tabel. Din acest motiv, nu a fost posibilă nici activarea ADN-ului vostru. Noi gîndim că Dumnezeu a decis să rămîneți față în față cu haosul primordial pentru a vă trezi Dumnezeirea.
Cunoaștem gîndirea omului de pe Pămînt – dacă nu poate atinge desăvîrșirea devine altceva decît Dumnezeu. Civilizația Vodă crede că, prin îndepărtarea Duhului de materie, oamenii care-și mai păstrează ADN-ul primordial în stare latentă se vor activa treptat ca să-L reprezinte pe Dumnezeu pe Pământ. Este un moment crucial pentru tot Universul – ori devii nemuritor ori rămîi ceea ce ești. Creatorul ia o pauză pentru a-și privi întreaga Creație, inclusiv cea încă nedesăvîrșită, îndemnîndu-ne să devenim mai buni.
Sfatul nostru este să priviți către Cer așa cum privește floarea-soarelui. Stați în stare de veghe pînă cînd se va trezi soarele și nu este exclus ca și Creatorul să ne vadă pe toți.
Alexandru Ștefan