Clopotarul dacilor 139



       



Lumina

A venit Întunericul la Dumnezeu și s-a plîns că nu mai are loc în spațiu din cauza Luminii: mă urmărește peste tot și nu mai pot exista din cauza ei. Dumnezeu a chemat Lumina și a întrebat-o: Ce ai cu Întunericul, de ce se plînge de tine? Uimită, Lumina răspunde: dar, ce este acel Întuneric? Atunci, Dumnezeu i se adresează Întunericului: diferența dintre tine și Lumină este că tu o cunoști, dar tu, pentru Lumină, nu exiști. Ca să nu fiți în conflict, trebuie să devii și tu Lumină.
Se tot vorbește despre sfîrșitul lumii, dar nimeni nu-i cunoaște începutul. Discutăm despre spațiu, cîmp și timp, dar nimeni nu le-a descifrat. Vorbim, asemenea Întunericului, despre ceva important, dar acel important pe noi nu ne cunoaște. Atunci cînd aici, pe Pămînt, se va începe o viață cu adevărat spirituală, poate vom reuși să îi intuim măcar începutul. Majoritatea ființelor umane trăiesc cu părerile altor oameni, irosindu-și viața pentru a se ridica pe scara teatrului în care trăim. Ca să vă eliberați de aceste energii de turmă trebuie curățită aura și casa în care trăiți. Ieșiți din programele negative care vă opresc din drumul evoluției spirituale. Orice boală trebuie considerată un furt de energie. Cercetați fisurile prin care se strecoară energiile negative. Nu permiteți să se acumuleze în interiorul vostru ură și mînie căci aceste infecții vă distrug din interior. Curățenia aurei începe de la corpurile subtile, ajungîndu-se treptat la corpul fizic, căruia i se face o protecția codată printr-un talisman.
Între mulți oameni există canale energetice deschise încă din viețile anterioare și vă pot ataca în permanență, fără ca voi să înțelegeți ce se întîmplă. Aceste canale de energii distructive sînt legate prin datorii ale destinului, ele pot fi dezlegate și echilibrate prin rugăciuni, uleiuri și ierburi lăsate de către strămoși. Important este să depistați sursa de unde vine atacul energetic distructiv ca să vă puteți închide din punct de vedere energetic.
O ființă cu aura și energia puternică care nu are datorii ale destinului nu are de ce se teme și poate întoarce către emițător orice atac energetic, dublîndu-i puterea. Orice regenerare a corpului fizic este posibilă numai atunci cînd sufletul și corpul sînt tratate împreună, începînd de la curățirea aurei.
Între 19 februarie și 21 martie, Pămîntul și Soarele se vor afla în centrul galaxiilor din Univers, pentru a primi un alt plan spiritual pe următorii 26000 de ani. Lumea va simți schimbările mult așteptate, dar este necesar să ne schimbăm și noi atitudinea față de natură, de Creator și, nu în ultimul rînd, față de noi înșine.
Alexandru Ștefan