Clopotarul dacilor 140



                                             Șansa noastră

        Pămîntul și soarele au ieșit cu succes din zona unde era posibilă acumularea energiilor karmice adică ale destinului. Acum este important să nu mai producem energii negative, care ne pot frîna intrarea într-o nouă eră.
        La ieșirea din portal, Pămîntul a fost bombardat de asteroizi, dar se vede clar că Cineva, Acolo Sus, încă ne iubește. Toți pămîntenii au avut marea șansă de-a trece în altă dimensiune, dar este foarte important să ne menținem în această dimensiune prin fapte și purtare Divină. Fiecare are posibilitatea să aleagă încotro merge și cum merge. În această dimensiune, ființa umană poate urca pe scara evoluției spirituale și poate atinge cele mai înalte dimensiuni ale spiritului. Oamenii care nu vor reprezenta în totalitate rădăcina din care provin vor fi schimbați cu alte suflete din linia propriilor strămoși – va fi un fel de schimb dintre vii și morți.
        Știm deja că ADN-ul omului este format din 700 de oameni, adică fiecare dintre noi reprezintă, acum, 700 de suflete. Dacă reprezentantul nu-și face treaba cum trebuie, vine altul în locul lui.
        Intrarea și ieșirea din portal au fost destul de liniștite și tocmai aici a fost marea capcană pentru entitățile înalte, care au crezut într-o schimbare. Văzînd că nimic nu s-a întîmplat în plan fizic, nu și-au mai ascultat intuiția și au considerat că este momentul să revină la vechiul stil de viață, abandonînd scopul principal al existenței – desăvîrșirea sufletului.
        Am fost obișnuiți cu ideea că orice nivel spiritual se obține prin chin și sacrificii dar, de data aceasta, Creatorul și-a arătat cu adevărat mila și iubirea necondiționată față de omenire. Am intrat în familia marilor civilizații fără ca acest lucru să-l simțim cu sufletul. Este la fel ca atunci cînd am fost primiți în Uniunea Europeană fără să ne schimbăm mentalitatea. Cum va fi mai departe vom trăi și vom vedea dar, de un lucru sînt sigur – cel care Îl caută pe Dumnezeu Îl va găsi.
        Acum, după ce am fost acceptați în dimensiunea civilizațiilor înalte, datoria noastră este să devenim asemenea lor. Eu cred că este suficient cît am suferit cu toții de-a lungul timpurilor. Poate că ni s-a împlinit visul să trăim și să fim cu toții fericiți, dar încă nu am conștientizat acest lucru. Doamne ajută să fie așa!
Alexandru Ștefan