Clopotarul dacilor 141





Omul nou
        Privind aspectele dimensiunii în care am evoluat cu toții constatăm că am folosit întunericul pentru a ne odihni și lumina, pentru a munci. Între noapte și zi, cugetul nostru a evoluat în dualitate. În mod inconștient, folosim somnul ca pe un poștaș care ne aduce diverse vise. Dacă visul e bun ne agățăm de el și așteptăm să se împlinească; dacă e rău, spunem simplu: ducă-se cu noaptea. Aici se ascunde paradoxul dualității – te trezești dimineața și primești invitația mult așteptată de la cineva drag, dar nu simți nici o bucurie. De ce oare? Pentru că visul rău te urmărește și nu-i permite sufletului să fie fericit. Din cauza unor superstiții, mulți nu pot vedea nici cum înfloresc copacii primăvară căci permanent îi urmărește un gînd distructiv. Energiile distructive vin numai din întuneric, adică din iluzie, din ceea ce nu există în fața Luminii. Dualitatea a devenit normalitate fiindcă totul ni se pare realitate. Acum este timpul cînd ființa umană trebuie să-și trezească în totalitate esența Divină din interior.
În dimensiunea în care cu toții am trecut, egoul fals nu mai are nici un rost, el va dispărea treptat prin Divinizarea spațiului în care trăim, adică Pămîntul va avea o altă aură, unde răul nu va mai putea exista.
Încurajați spiritul atunci cînd vi se arată semne cerești, nu vă îndoiți cînd vorbiți cu îngerii sau auziți ceva. Ieșirea din duplicitate trezește treptat memoria spiritului, care are acces la informații mult mai înalte.
Pentru a ridica vibrațiile corpului fizic, străbunii noștri activau puterea celor patru vînturi, prin suflarea într-un corn, închinîndu-se în cele patru parți ale Pămîntului. Ritualul se făcea înainte de răsăritul soarelui, pentru a putea prinde primele raze ale soarelui, ce preluau gîndul omului ionizat de către Lumină. Prin razele soarelui care încă nu au atins Pămîntul se poate transmite în Univers și pe Pămînt orice fel de informație creatoare. Pentru ca gîndul creator să se împlinească, trebuie să fie formulat din suflet și transmis soarelui prin rugăciune.
        Am învățat să alungăm șoarecii și gîndacii prin puterea rezonanței magnetice, dar am uitat că soarele este cel mai mare generator din dimensiunea noastră și îl putem folosi pentru deblocarea informațiilor primordiale. Toți cavalerii Luminii își vor activa meridianele corpului fizic pentru a primi și transmite omenirii planul spiritual de formare a omului nou. Eliberați-vă de falsitate, nu vă amăgiți sufletul cu oglinzile iluziei fiindcă toate se petrec repede și acum. Fiind ancorați în dualitate, nimic nu veți simți și nici nu veți înțelege ce se petrece in jurul vostru. Duhul și-a revendicat în totalitate Creația, devenind adevăratul stăpîn al acestui spațiu. Acei care nu vor să-i semene vor ajunge acolo unde merită.
Alexandru Ștefan