Clopotarul dacilor 245



         Am încercat să meditez asupra emanațiilor care formează un eon, pentru a înțelege de ce tocmai 14 oameni trebuie să formeze un întreg - șapte femei și șapte bărbați. Ca să am un răspuns mai amplu, m-am adresat prietenilor din Civilizația Vodă:
Care este rolul emanțiilor și care este scopul și rostul lor în desăvîrșirea sufletului?
         Eonul întreg este reprezentat, la mai multe popoare, sub forma unui copac ce se mai numește arborele vieții. Un bărbat și o femeie alcătuiesc un întreg și, în primă fază, reprezintă o comunitate mică. În a doua fază, reprezintă o comunitate mai mare (un oraș), în cea de-a treia fază reprezintă întregul popor și, în faza a patra, îl reprezintă pe Însuși Creatorul. Acestea sînt ierarhiile sufletului, în dimensiunea Pămîntului, prin care trece întregul eon. Acest întreg va da naștere unui avatar și, dacă se pot regăsi toți cei 14, misiunea lui se va considera îndeplinită. Un președinte de stat trebuie să intuiască neapărat care îi sînt emanațiile, pentru a putea cîrmui fără probleme. De obicei, toate emanațiile unei rădăcini se află în preajma întregului dar apar, adeseori, corcituri din întreg, care se consideră emanații. În astfel de cazuri, aceste emanații corcite urmăresc numai interese materiale și, ca rezultat, fac numai rău.
Cum și de unde apar aceste emanații corcite și de ce sînt atît de diferite de scopul și misiunea întregului eon?
Devierea începe din momentul cînd eonul se extinde mai mult decît îi este permis. Un eon adevărat, care cunoștea tainele Divine lăsa femeile să nască în natură fără a fi supravegheate de nimeni. Voi ați construit o societate artificială și, din această cauză, au apărut probleme: foarte multe emanații corcite adică crescute în incubator. Natura este cel mai bun doctor ce rînduiește și selectează sufletele după meritul pe care îl au. În dimensiunea țării voastre, există cîmpuri energetice unde femeile nășteau fără dureri. Cîndva, înaintașii voștri numeau aceste locuri sacre gură de rai. Întoarceți-vă la origini și toate se vor rîndui după cum le-a lăsat Creatorul.
Cum poate un eon să scape de aceste emanații corcite dacă ele devin un fel de căpușe pe întreg?
Totul depinde de evoluția rădăcinii care reprezintă eonul. Dacă rădăcina este infectată cu multe programe distructive, în preajma sa se vor aduna numai emanații corcite. Dacă rădăcina se trezește, aceste corcituri dispar, iar emanațiile adevărate își găsesc locul lîngă întreg. Un eon evoluat reprezintă o oaste ce poate reforma tot Pămîntul. O rădăcină rătăcită reprezintă o mînă de oameni ce caută numai bogății materiale.

Alexandru Ștefan