Clopotarul dacilor 246

                               

Am meditat asupra urmelor lăsate de civilizațiile mai avansate și nu am putut înțelege de ce Sfinxul egiptean are cap de om și corp de leu. În cel mai vechi zodiac din lume – găsit în templul din Dendera – ni se oferă o formă de astrologie care încearcă să ne ghideze spre punctul alfa. Ca să nu mă încîlcesc în logica dogmelor, am decis să mă adresez, în meditația mea, prietenilor din Civilizația Vodă, cu următoarele întrebări:
Care este rostul Sfinxului și de ce a fost modificat (după părerea mea)?
Oamenii de pe Terra au fost învățați și ghidați către iluminare de o civilizație mai avansată, care a venit pe Pămînt din Constelația Orion. Piramidele din jurul Sfinxului sînt așezate în același mod în care sînt așezate și planetele din Constelația Orion. Fiecare piramidă avea în vîrf un cristal și patru canale, ce erau păzite de patru străjeri ai Luminii. Canalele se deschideau numai la echinocții și solstiții. Constelația Orion este reprezentată de zodia leului, care, de altfel, o și reprezintă la fiecare echinocțiu de toamnă. Cristalele magice au nimerit în mîinile oamenilor care, treptat, au format dinastii ce au condus lumea timp de cîteva secole. Tronzii – o altă civilizație ce pretindea să stăpînească Pămîntul – au declanșat un război cu cei din Constelația Orion și au schimbat fața leului cu chipul conducătorului de pe planeta lor. În acest cumplit război nu au existat cîștigători, iar Pămîntul a fost cuprins de beznă și de ape pentru o mie de ani. În urmă cu 4500 de ani, cei din Constelația Orion au încercat să ducă la bun sfîrșit ceea ce au început cîndva. Fiecare ciclu are șansele lui în timp, iluminarea pămîntenilor va începe după ce Pămîntul va trece într-un ciclu nou. În calendarul zodiacal din Dendera sînt indicate cu precizie datele și timpul cînd Pămîntul va trece prin punctul zero. Pe lîngă semnele zodiacale există și alte semne, care arată cu precizie zilele.
Oamenii de pe Pămînt cunosc aceste informații?
Cu siguranță, pămîntenii cunosc influența civilizațiilor mai avansate. În anii `80, rușii și americanii au studiat amănunțit mesajele din acest calendar zodiacal. Din păcate, în acest calendar, SUA nu se află într-o situație favorabilă. Nu în zadar se duc acum lupte în Ucraina. Rusia cunoaște foarte bine ce anume urmăresc americanii în Ucraina și, din acest motiv, Putin nu va ceda la presiunile Occidentului. Sfatul nostru este să se așeze cu toții la o masă rotundă și să discute cu cărțile pe față. Rusia poate juca un rol important pînă se topesc ghețarii și poate deveni o punte pentru toate popoarele lumii. Dacă nu ați reușit să găsiți o altă planetă pe care să trăiți liniștiți înseamnă că trebuie să o împărțiți frățește pe aceasta pe care o aveți.

Alexandru Ștefan