Clopotarul dacilor 247        Omenirea a pășit în veacul XXI și descoperim, treptat, că toate construcțiile sofisticate de pe Pămînt au fost ridicate de o civilizație mai avansată decît noi. Un lucru este sigur: dacă s-ar spune adevărul despre Creație și istoria lumii toți cei care consideră că știu ceva în direcția acestor discipline ar trebui să tacă. De aceea, mă opresc la timp și mă adresez, în meditația mea, prietenilor din Civilizația Vodă, cu următoarele întrebări:
De ce noi, ca civilizație umană, sîntem atît de înapoiați față de semenii noștri din Univers?
În materialul precedent, s-a vorbit despre un război între două civilizații mai avansate decît voi. În final, au înțeles că declanșarea războiului a fost o greșeală dar, din păcate, acest conflict a condus la distrugerea planetei Faeton. Deci, întregul sistem planetar a fost perturbat și, ca urmare, Pămîntul a fost lovit de o mare parte din această planetă, iar rotația Terrei s-a schimbat. Pămîntul s-a rotit mii de ani nu după Legile Creației, ci invers, aducînd omenirea la epoca de piatră. Cine cunoaște bine astrologia știe că, odată cu intrarea în era Vărsătorului, planeta Pămînt se află cu o restanță de 132 de ani în era Peștilor. Așadar, calendarele voastre arată că ați intrat în era Vărsătorului, dar, de fapt, voi sînteți încă în era Peștilor. Cine a studiat calendarele zodiacale vechi a observat că planeta Faeton și sateliții pe care i-a avut cîndva lipsesc astăzi de pe bolta cerească. Planeta Pămînt a intrat în ritmul ei universal numai după ce aceste două civilizații și-au îndreptat greșeala, prin construcția Lunii. Acest minunat astru este o garanție pentru pămînteni că nici o catastrofă nu poate avea loc pe Terra.
Înțeleg că, odată cu dispariția acestei planete, a apărut și o gaură în timp. Ne puteți lămuri pe larg care sînt consecințele pentru civilizația noastră?
Această gafă universală legată de planetele Faeton și Terra reprezintă o lecție pentru toți trăitorii din Univers. Pînă au atins un nivel înalt de conștiință, civilizațiile mai evoluate au trecut prin greșeli greu de îndreptat. Terra cu toți locuitorii ei va trece prin timp comprimat ca să parcurgeți mai repede acei 132 de ani.
Dar, de ce trebuie să-i trăim în timp accelerat?
Acum, voi trăiți acest timp de două ori adică totul se repetă. Dacă cineva ar analiza și ar conștientiza acest lucru ați putea evita multe greșeli. Este ca o rotiță cu zimți și, dacă unul s-a rupt, timpul  se dă înapoi. Această întoarcere în timp s-a petrecut ca urmare a dispariției planetei Faeton. Omenirea nu poartă nici o vină, alții au fost mai obraznici decît voi. Actualmente, Universul este bine păzit și nimeni nu-l poate perturba, nici măcar acei ce dețin arme nucleare.
De ce o țară atît de mare ca Rusia se războiește cu toată lumea? Poate are dreptate să fie astfel și noi nu știm?
Este un război între două lumi – una veche, cu tradiții și alta nouă cu o economie modernă. Astrologic, Rusia este așezată pe un butoi cu gaze și petrol dăruit de Mama Natură. America este o țară care tinde spre noi orizonturi, fiind sigură că poate reforma întreaga lume. Dar, nimeni nu ține cont de faptul că timpul, în această perioadă, se repetă. Rușii, văzînd că, din 2013, acțiunile lor cad, au început să acumuleze bani pentru actuala criză. Cînd americanii au început să-și retragă capitalurile, rușii au înțeles că totul se va ieftini și va fi cumpărat de către străini la prețuri derizorii. URSS s-a destrămat prin devalorizarea rublei cu ajutorul americanilor. De fapt, Rusia nu prea suferă din această cauză, tot oameni din CSI (Comunitatea Statelor Independente) care au cetățenie rusă au investit la Moscova și au rămas fără bani. Atunci au fost sărăcite republicile din URSS, iar acum, sub seceră și ciocan, au căzut acei ce au rămas cu această nostalgie a trecutului comunist. Deci, prin acest conflict ucrainean, ei și-au programat singuri criza, fiind convinși că vor stăpîni situația pînă se va ridica prețul petrolului. Această cădere a rublei este convenabilă Rusiei pentru buna funcționare a țării. Deci, la drept vorbind, ei au intrat în criză fiind siguri că vor fi cu un pas înaintea americanilor. Dar, nu s-au așteptat că președintele SUA va scoate pe piața mondială invenția lui Rossi – un dispozitiv care produce energie ecologică fără a scotoci rezervele pămîntului. Războiul va fi mai mult energetic decît armat, dacă vor analiza trecutul și va prevala mai mult înțelepciunea, vor găsi un compromis, o soluție favorabilă întregii omeniri.

Alexandru Ștefan