Clopotarul dacilor 258

                      
Frămîntat de timp, acest popor a încercat dintotdeauna să găsească un portal către Cer, pentru a se elibera din vălmășeala vremii. Goniți de încercările zilei de azi, am ajuns să nu mai fim siguri de ceea ce va fi mîine sau de modul în care ar fi bine să ne croim viitorul. În mulți oameni stă ascunsă o frică de care nu fiecare are puterea și posibilitatea de a scăpa. Cu aceste întrebări și frămîntări m-am adresat, în meditația mea, prietenilor din Civilizația Vodă. Ce ne puteți recomanda pentru a învinge nesiguranța și frica de viitor?
Întotdeauna, necunoașterea induce o frică pe care mulți o poartă în suflet toată viața. Pentru a învinge frica este necesar, în primă fază, să nu vă îndoiți de calea aleasă pentru desăvîrșirea sufletului. Sufletul, această esență Divină, are 4 învelișuri:
1.    Înveliș fizic
2.    Înveliș tip fantomă
3.    Apa  - gînditoare și modelatoare de substanțe
4.    Învelișul timpului unde se află data nașterii și a morții.
Aceste învelișuri sînt legate strict informativ între ele, iar învelișul timpului dirijează celulele vii ale întregului organism, care au la bază o programă de 120 de ani. Dacă, în acest interval de timp, ființa umană nu se trezește spiritual, aceste 4 învelișuri primesc decizia eliberării sufletului din acest corp nevrednic, pentru o altă misiune.
         Meditația corectă se face prin concentrarea energiilor constructive spre meridianul plexului solar. Acest meridian are posibilitatea să vă aducă în dimensiunea a patra pentru a activa trei centri:
1.    Centrul mental
2.    Centrul emoțional
3.    Corpul eteric.
Activarea corectă a centrilor responsabili de calitățile sufletului aduce, prin meditație, liniștea și armonia, iar intuiția vă conduce pe calea gîndirii pozitive spre dimensiunea a patra. Voi trăiți în dimensiunea a treia, unde totul se repetă pînă cînd ființa umană înțelege că tot ceea ce trăiește este doar o proiecție. Cînd sufletul se maturizează caută ieșirea din aceste dimensiuni pentru a le cunoaște pe toate cele șase. Problemele voastre se vor repeta pînă cînd veți primi decizia interioară de a cerceta ceea ce este mai sus de proiecție. Vă comunicăm faptul că foarte multe suflete din dimensiunea a treia au acces la dimensiunile superioare. Fiți mai îndrăzneți și încercați să depuneți mai mult efort în această direcție și, cu siguranță, veți reuși.

Alexandru Ștefan