Clopotarul dacilor 265



Copacii din pădurile Carpaților – care au scăpat cu viață – s-au acoperit cu frunzele dese pentru a se ascunde de hoții ce-i caută să-i taie. Am impresia că undeva, în același mod, stau - în umbra Pămîntului – niște șmecheri, care pîndesc punctele slabe ale omenirii pentru ca, la momentul potrivit, să ne dicteze destinele. Cu aceste întrebări și frămîntări m-am adresat, în meditația mea, prietenilor din Civilizația Vodă.
Care este scopul acestui mare conflict dintre America și Rusia?
Conflictul actual are rădăcini vechi. În prezent, s-a accentuat deoarece fiecare dintre părți se consideră buricul Pămîntului. În realitate, lupta se va da pentru o nouă orînduire a întregii lumi dar, din păcate, cu același cunoștințe de acum cinci mii de ani. Toate civilizațiile care au ajuns în acest punct mort și nu au găsit o altfel de abordare s-au autodistrus.
Aveți un sfat pentru popoarele care vor să guverneze Pămîntul? Un sfat pentru a le îndemna să găsească o limbă comună...
Lipsa de comunicare conduce spre prăbușire. Toate statele puternice au acumulat informații prin structurile secrete pe care le dețin. Daca fiecare stat ar organiza o conferință cu tema cum guvernăm Pămîntul și omenirea, cu siguranță s-ar găsi o ieșire din această situație. Rușii dețin cele mai multe informații esoterice și controlează cîțiva centri energetici ai Pămîntului. Americanii se ghidează după o singură carte, ce are peste 3000 de ani și a fost adusă din Orientul Mijlociu. Dar, ei trebuie să știe că această carte trebuie înțeleasă invers.
Vreți să spuneți că, neavînd cunoștințe pentru a înțelege această carte putem să distrugem Pămîntul cu propriile mîini?
A traduce este simplu dar, pentru a înțelege o profunzime de peste 3-4000 de ani, trebuie să ai un lanț continuu de pregătire esoterică. Se face o mare greșeală atunci cînd se distruge trecutul istoric al omenirii. Dacă ați fost atenți, ați putut observa că, la fiecare intervenție militară străină, în primul rînd se distrug muzeele. Deja, China și Rusia au încheiat un pact pentru a lupta împotriva acestui plan. Greșeala americanilor este că au distrus poarta lumii din Bagdad. Ei ar fi trebuit să treacă prin ea și să o păzească și atunci profeția s-ar fi împlinit. Energia porții a trecut în Siria iar rușii, avînd aceste informații, se vor bate pentru acest centru energetic pînă la ultimul cartuș.
Civilizațiile mai avansate din lumile paralele se vor implica în soluționarea acestui mare conflict?
Există entități și conducători de state care sînt protejați de zei și de aceea nu li se poate întîmpla nimic rău. O legendă vie poate fi pentru americani Fidel Castro – se știe că, de-a lungul vieții sale, a reușit să scape din cîteva sute de încercări de asasinat. Civilizațiile mai avansate se vor implica numai atunci cînd vor vedea că  ați găsit un compromis pentru a merge mai departe în pace. Sfatul nostru este ca aceste state - care pretind că sînt mai avansate și mai apte să conducă Pămîntul – să deschidă o școală comună, unde acei ocrotiți de zei să poată studia tainele ocultismului. Numai cu ajutorul celor iluminați și inițiați în tainele lumii veți găsi calea spre suflet.

Alexandru Ștefan