Clopotarul dacilor 264


O vorbă veche spune că este mai bine că pierzi ceva cu un om deștept decît să găsești ceva cu un prost. Trăim vremuri de neînțeles pentru sufletul nostru – tot ceea  ce se construiește, în prezent, este doar pentru o singură zi. Am fost ademeniți în oglinda iluziei, pe care o înmulțim printr-un copiator al minții, ce ne face să nu mai observăm răsăritul soarelui... Cu aceste întrebări și frămîntări m-am adresat, în meditația mea, prietenilor din Civilizația Vodă.
Se spune că există animale mai inteligente și mai devotate decît omul...este adevărat?
Toate vietățile pe care le cunoașteți, în dimensiunea în care trăiți, au parcurs drumul pe care mergeți voi, astăzi. În fiecare animal trăiește un suflet bătrîn și, ca urmare a evoluției sale, i se permite conviețuirea – bună sau rea – cu voi.
Vreți să spuneți că, atunci cînd se aflau la guvernarea Pămîntului, noi eram priviți ca niște animale?
         În orice vietate există două începuturi: animalic și divin. Dacă ființa umană ar rămîne captivă în energia animalică nu ar fi exclus ca animalul mai inteligent să-i ia locul.
         Din răspunsul vostru se înțelege că au existat perioade cînd animalul a guvernat Pămîntul. Cît timp are sufletul la dispoziție pentru a se desăvîrși?
Pentru un suflet, rotația deplină este de șapte sute de vieți. Ființele care acumulează datorii ale destinului vin prin reîncarnare silită, iar sufletele ce evoluează spiritual și nu au datorii karmice vin prin renaștere liberă și se pot desăvîrși într-o perioadă de 26.000 de ani repartizați în 24 de vieți. Trebuie să conștientizați că acei ce ajung să guverneze Pămîntul nu se consideră animale, indiferent ce formă fizică au. În spațiu, există planete pe care trăiesc ființe total diferite de voi; spre exemplu, unii dintre vecinii voștri trăiesc în corpuri de  plante. Divinitatea promovează sufletul care îi înmulțește Creația. Corpul fizic este considerat o haină în care trăiește esența divină, iar voi greșiți atunci cînd acordați mai multă importanță hainei decît esenței divine.
Pe Pămînt au mai rămas oameni care pot opri această cădere spirituală?
În adîncul sufletului, mulți se consideră salvatori, dar faptele lor indică cu totul altceva. Majoritatea celor ce dețin bogății materiale au impresia că Dumnezeu îi iubește mai mult decît pe alții. Bogăția materială este cea mai profundă radiografie a interiorului omenesc.
Ne puteți da o soluție pentru a ieși din acest impas?
Dacă se va găsi un stat care să implementeze descoperirile lui Tesla și să elibereze omenirea din capcana energiei manipulatoare atunci ființa umană va face cel mai mare salt spre descoperirea Universului. Energia liberă planează în jurul vostru. Tehnologiile stau sub controlul celor care vor să introducă cipul.  
Ce reprezintă acest cip? Biserica încearcă să ne sperie cu Satana...
Toate descoperirile lui Tesla se află în mîinile așa-numitului guvern mondial. Dacă aceste descoperiri legate de energia liberă se pun în practică ființa umană este imposibil de controlat. Prin acest cip, fiecare om de pe Pămînt va fi controlat – plătește sau nu plătește energia pe care o consumă din spațiu. Energia nu poate fi oprită, dar blocarea cardului, presiuni la serviciu și multe altele, pe care vor să le aplice în curînd vor transforma omul într-un robot manipulat în totalitate. Lipsa de informație îl face pe...Michiduță – erou al timpului actual. Sfatul nostru este să-l lăsați în poveștile lui Creangă, acolo măcar este un erou pozitiv.

Alexandru Ștefan