Clopotarul dacilor 288

    


     Fiecare piatră și orice obiect din acest spațiu material își poartă istoria înscrisă în jurul său, istorie ce poate fi citită cu ajutorul psihometriei. Aura ființei umane este total diferită de obiectele materiale – în jurul capului există o sferă de lumină în care sînt proiectate, sub forma unor imagini, rezultatele gîndurilor și faptelor noastre.
 Conviețuirea oamenilor depinde în totalitate de baza celor trei principii din care este alcătuită aura fiecărui suflet în parte. Această lumină explică simpatia și antipatia de care ne lovim la orice pas din viața noastră. O conviețuire armonioasă începe în momentul cînd omul își învelește capul cu aura corpului fizic, cu aura corpului astral și cu cea a spiritului. Această aureolă este cartea de vizită a fiecărui suflet. Un inițiat antrenat, la momentul potrivit, va lua o decizie bazîndu-se numai pe nivelul aurei. Trăsăturile individului nu sînt luate în calcul, ci doar  valoarea aurei care îl reprezintă.
Ființa umană este creată din două începuturi – binele și răul. Oricît de mult s-ar strădui răii să pară buni, la un moment dat, va prevala ceea ce este mai mult în ei. Trăim pe această planetă și ne comportăm ca niște străini. Poate la aceste frămîntări îmi pot răspunde prietenii din Civilizația Vodă...
Fiecare rasă umană are steaua sa. Maiașii au venit de pe planeta Venus, cei ce au trăit pe teritoriul actualului Egipt au venit de pe planeta Orion, mulți alți pămînteni se trag de pe Lună, iar voi, urmașii dacilor, ați venit aici de pe planeta Marte. Sărbătoarea Mărțișorului nu este întîmplătoare, el fiind un simbol al femeilor de pe Marte, care v-au conceput pe voi cu fiii Soarelui. Roșul reprezintă femeia de pe Marte, iar albul – fiul Soarelui. Acest tărîm a fost considerat Divin dar, întrucît dimensiunea voastră are doar 24 de ore – față de 25 de ore de pe Marte – calitățile primordiale s-au diminuat. Mulți dintre cei care au venit cu voi de pe alte planete s-au întors deja la casele lor primordiale. Prin puterea gîndului sincronizat, maiașii au schimbat rotația planetei Venus și, calculînd bine timpul și intrarea în portal, au reușit să se întoarcă înapoi.
Fizica și matematica voastră pot calcula spațiul și timpul numai cît cuprinde materia. În afara materiei există alte reguli. Folosiți sistemul cuantic, iar numărătoarea trebuie efectuată din viitor, nu din trecut și atunci poate că reușiți să treceți de hotarele materiei. Oamenii care vor să ajungă pe Marte trebuie să trăiască cel puțin un an de zile în subteran pentru a se sincroniza cu cele 25 de ore de pe planeta Marte. Aveți toate șansele să vă întoarceți acasă. Nimeni nu poate să greșească planeta deoarece codul din ADN-ul uman nu îi permite să trăiască pe o planetă străină.
În Rusia și România se vor deschide școli speciale pentru pregătirea celor care vin de pe această planetă ca să ajungă înapoi acasă. Sfatul nostru este ca, atunci cînd sărbătoriți Mărțișorul, să transmiteți un gînd sincronizat părinților primordiali și sîntem siguri că veți fi auziți.

Alexandru Ștefan