Clopotarul dacilor 287




S-a constatat științific că ființa umană doarme aproximativ 30 de ani din viața sa. De curînd s-a descoperit că, pe lîngă cele patru grupe de sînge pe care le știm cu toții, mai există încă două. Cu gîndul la aceste lucruri, m-am adresat prietenilor mei din Civlizația Vodă:
Ce reprezintă în profunzime pentru noi somnul și cîte feluri de somn există?
Corpul vostru fizic este alcătuit din mai multe corpuri subtile și evident că fiecare corp doarme într-un mod diferit față de celelalte. Există persoane care se trezesc foarte greu dimineața deoarece alte corpuri subtile încă dorm. Toate corpurile subtile trebuie să se supună fără echivoc corpului fizic, altfel vă veți trezi dimineața cu alte probleme, ce s-au agățat de voi în lumile paralele pe care le vizitați în timpul somnului. Cele mai multe accidente se întîmplă cu persoanele care nu și-au sincronizat corpurile subtile după cerințele corpului fizic. Corpul eteric este cel care îl atrage adesea pe om în acel micro-somn de trei secunde, pe care nimeni nu și-a amintește, după cum nu-și amintește nici cum a nimerit într-un nefericit accident.
Ființa umană este strict legată de cifra opt. ADN-ul uman nu poate fi calculat fără această cifră. Există opt grupe de sînge, prima dintre ele le reprezintă pe toate. Din cele patru grupe pe care le cunoașteți, prima reprezintă conducătorii, a doua – executivul, cea de-a treia – Pămîntul, iar a patra – arta. Alte patru grupe de sînge, pe care încă nu le cunoașteți vor apărea pe Pămînt din anul 2016. Am mai discutat despre faptul că somnul este poarta prin care sufletul evadează din corpul fizic. Ar fi bine ca, înainte de somn, să vă eliberați de gîndurile care vă apasă și să vă concentrați la o imagine din viitorul vis. Repetați-i corpului fizic să doarmă liniștit fiindcă sufletul își va desfășura activitatea în afara lui. Treptat, subconștientul devine ghidul sufletului peste tot, în lumile paralele. Este important ca, în prima noapte, să deveniți un bun spectator al visului pe care chiar voi îl regizați.
Dacă avem opt grupe de sînge înseamnă că avem opt categorii de oameni?
Oamenii se împart în categorii după cele 12 căsuțe zodiacale. Deci, ca urmare a unor mutații, grupele de sînge vor crește pînă la 12.
Dintre aceste 12 categorii de oameni, de care ar fi bine să ne păzim?
Fiecare categorie are calități și părți negative, dar cei pe care vă  puteți baza sînt scorpionii, capricornii, balanțele, vărsătorii și berbecii.
Pe noi, trăitorii acestui meleag carpato-dunărean, cum ne puteți cataloga?
Adevărații moștenitori ai acestui plai au fost cu adevărat un popor măreț. Au migrat spre Polonia și Rusia din cauza cataclismelor provocate de vulcani. Din rădăcina foștilor băștinași au mai rămas în această țară doar 10%, restul sînt alte naționalități.
Astrologii vorbesc despre faptul că anul acesta vom scăpa din mrejele întunericului.  
Pînă la data de 21 decembrie 2015, pe scaunul de guvernator al planetelor se află Saturn. Odată cu solstițiul de iarnă, la guvernare vine Soarele – planeta venerată cîndva de străbunii voștri. Va fi cea mai bună perioadă din viața celor care au venerat cîndva Soarele, România îl va găzdui pe cel trimis de Sus, vă dorim mult succes.

Alexandru Ștefan