Clopotarul dacilor 381





         Mulți dintre cosmonauții  care au avut bucuria de-a zbura în spațiu, au declarat că, în paralel cu naveta lor, zburau alte aparate identice. Dintr-o navetă în alta, se priveau unii pe alții așa cum se privește un om în oglindă – tot ceea ce vedeau era exact la fel. Cu această frămîntare și întrebare, m-am adresat, în meditația mea, prietenilor din Civilizația Vodă.

Este un miraj specific zonelor explorate de cosmonauți sau este adevărat ceea ce li se întîmplă în timpul zborului?

         După cum știți din scrierile vechi, ființa umană trăiește, în același timp, în trei dimensiuni. Prima dimensiune se numește rațiune adică ceea ce vede; cea de-a doua dimensiune se numește irațional adică ceea ce nu se vede; a treia și ultima dimensiune este trăirea în spirit.
Existența din prima dimensiune este cea mai dificilă deoarece energiile grosiere din toate dimensiunile sînt stocate aici. Ființa care se află în prima dimensiune are misiunea de-a echilibra  energiile ce încurcă evoluția Întregului din toate cele trei dimensiuni. Dacă ființa din prima dimensiune evoluează, automat, cei doi din dimensiunile paralele devin un Întreg și îl ajută pe primul să se ridice în spirit. Așadar, dacă cineva din prima dimensiune a devenit cosmonaut, cei doi din dimensiunile paralele erau deja cosmonauți, dar nu puteau ieși în spațiul cosmic fără primul.
         Motorul evoluției umane se află în acest spațiu, deci întreaga evoluție depinde foarte mult de reprezentantul primei dimensiuni.

Ne puteți oferi exemple concrete, pentru a înțelege mai bine ceea ce încercați să ne transmiteți?

         După cum știți, în ultima vreme, în dimensiunea voastră, se nasc mulți copii pe care voi îi numiți autiști. Acești copii nu au nici o problemă de sănătate, ci, pur și simplu, au rămas ancorați cîte puțin în fiecare din cele trei dimensiuni ce reprezintă Întregul. Din cauza fricii sau din lipsa iubirii, sufletul caută un refugiu acolo unde se simte în siguranță. Acești copii au nevoie să îmbrace toate corpurile subtile pentru a se afla în siguranță în acest spațiu. Cei mai buni ghizi dintre dimensiuni și cel mai mare ajutor pentru acești copii îl reprezintă animalele – cîinii, pisicile, caii, caprele, oile. Căutați specialiști care știu să curețe aura și să îmbrace toate corpurile subtile. Cînd copiii refuză să vorbească, ademeniți-i în dimensiunea voastră cu astfel de întrebări: Unde ești? Ce faci? Poți să-mi povestești cîte ceva din locul unde te afli acum? Neapărat, să aveți un animăluț în preajmă ca să-i arate calea de-a reveni mai ușor în dimensiunea voastră.
În dimensiunea noastră, toate afecțiunile psihice sînt tratate pe baza celor trei dimensiuni în care se poate ascunde sufletul. Prin rezonanță magnetică, se depistează afecțiunile aurei și ale corpurilor subtile, pentru a se afla cauza evadării în alte dimensiuni.

Cum se va termina conflictul dintre Iran și SUA?

         În curînd, noțiunea de pace pe Terra nu va mai fi la fel ca pînă acum. S-au activat niște energii care se pot degaja numai prin război. Sfatul nostru: oricît de greu ar fi pe Pămînt, nu evadați în alte dimensiuni căci vă complicați destinul.
Alexandru Ștefan