"Taina venirii omului pe Pamint" - Al. Stefan



Aducînd această carte în faţa dumneavoastră, nu pretind că aş fi deţinătorul adevărului suprem despre suflet, în acest spaţiu. În rîndurile care urmează am descris calea şi experienţa sufletului meu întru desăvîrşire. Fiecare cititor va înţelege, din această îndrumare, după cum îi este nivelul spiritual. Cei care vor să evolueze se vor bucura. Cei ce cîntăresc cu mintea îşi vor încrunta fruntea. Cîndva, tainele Divine erau accesibile tuturor, dar, fiind atît de simple, omul şi-a complicat singur calea. Această carte este un ghid pentru a ieşi din capcanele iluziei. Am crezut întotdeauna în nemurirea poporului meu şi sînt convins că, la împlinirea vremii, va ocupa, în ierarhia Divină, un loc de frunte. Un loc pe care îl merită cu adevărat. Vă doresc lectură plăcută şi sper ca această experienţă să vă fie de folos!
                                                                                                  Alexandru Ştefan 






„Din momentul cînd omul conştientizează că este din altă lume, iese de sub mrejele morţii, devenind moştenitor adevărat în veşnicie. I se întorc puterile primordiale şi, în scurt timp, se deosebeşte de oamenii obişnuiţi prin faptul că nu îmbătrîneşte în acelaşi ritm cu ei şi se poate trata singur de boli considerate incurabile”.
„Pe drumul desăvîrşirii se munceşte mai mult decît în materie. Cele spirituale îţi rămîn ţie, dar de materie se vor folosi alţii. Dacă vrei să înveţi ceva, caută un învăţator care te ceartă, nu unul care te laudă, căci nu vei învăţa nimic de la el. Cînd crezi că le-ai învăţat pe toate, socoate că nu ai învăţat nimic şi ia totul de la început. Numai astfel vei reuşi să acumulezi cu adevărat înţelepciune”. 

 Cartea este disponibila in limbile romana si rusa si se poate comanda la adresa electronica tezauruldaciei@yahoo.com