Clopotarul dacilor (13)

                         


                                              Dacii se ţin de cuvînt

Tot respectul pentru poporul nipon. În astfel de momente de grea cumpănă, japonezii au rămas oameni. Acum, la împlinirea vremii, toate popoarele vor trece prin sita cerească ca să li se vadă faţa, adică  nivelul de evoluţie.
Toţi pămîntenii aşteaptă cu înfrigurare ca dezastrele să înceteze, dar, din păcate, ele abia au început. Nouă, din mila lui Dumnezeu, ni s-a oferit şansa de-a ne pregăti pentru supravieţuire. Dacă Dumnezeu a hotărît să distrugă Pămîntul şi ordinea lui, înseamnă că aici nu a mai rămas nimic dumnezeiesc. Sigur că nu ne place să auzim aşa ceva, dar arătaţi-mi un om care-L slujeşte, astăzi, pe Dumnezeu, fără să pretindă ceva de la oameni? Rar găseşti aşa ceva. Prin urmare, reiese că, dacă actualii slujitori ai bisericilor au făcut din Dumnezeu o afacere, El le strică afacerea.
Apare întrebarea firească: ce facem mai departe? Dacă totul este construit pe putregai, înseamnă că trebuie să facem o construcţie nouă cu o temelie autentică, altfel ne va lua şi pe noi apa la vale. Să nu aşteptăm ca fulgerul să ne trăsnească şi tunetul să ne trezească! De aceea avem cap pe umeri – ca să vedem semnele. Dacă nu vom învăţa din suferinţa vecinilor, o vom simţi pe propria piele. Ce este de făcut în astfel de situaţii? În primul rînd, învingeţi frica şi, dacă veţi conştientiza că sînteţi nemuritori, cataclismele ne vor ocoli. Toţi acei care încearcă să ne sperie cu potopul, vor avea parte numai de potop. Aceşti oameni ştiu să facă un singur lucru şi-l fac bine – infectează lumea cu frică.
În aceste momente grele, uitaţi-vă în jur şi veţi observa oameni fericiţi, care ştiu şi intuiesc ce urmează. Pentru mulţi dintre voi, aceste suflete luminoase vor fi ca un colac de salvare. Ei se află printre voi, cunosc planul Divin şi au venit în ajutorul nemuritorilor din Dacia. După data de 19 martie, se vor invoca străjerii luminii, pentru activarea celor cinci cercuri solare din Dacia. Acest pămînt nu se va clătina, dacă nemuritorii se trezesc şi îşi îndeplinesc misiunea pentru care au venit pe Pămînt.
Mă adresez, acum, nemuritorilor care au plecat în străinătate: observaţi semnele şi, cînd simţiţi că trebuie să vă întoarceţi, veniţi acasă, căci numai aici veţi fi în siguranţă.
Sufletele care simt că au o chemare de Sus, trebuie să se concentreze spre salvarea neamului şi a pămîntului pe care s-au născut. Fiţi sprijin unii pentru alţii, prin vorbe şi fapte concrete. Nemuritorii au cuvînt; cei care nu-şi respectă cuvîntul dat, mai au multe de învăţat pe Pămînt.
Pentru orice eventualitate, sa aveţi pregătită o traistă din care să nu lipsească masca de gaz şi pilulele cu iod.
Alexandru Ştefan