Clopotarul dacilor - 83


                          
                               Rolul aurei și al emanațiilor

În acest clopotar voi încerca să lămuresc mai pe larg ce însemnătate are aura și care este rolul emanațiilor. Aura și emanațiile reprezintă scutul cel mai important al eonului. Aura omului poate fi ușor afectată de către oamenii care dețin o energie negativă.
Există multe persoane care aparent au de toate în viață, dar, în adîncul sufletului, sînt nefericite – fie nu se simt împlinite sufletește, fie nu pot avea copii, fie au probleme în căsnicie etc. Din disperare, asemenea oameni cad cu ușurință pradă vrăjitoarelor. Persoanele care nu cunosc tainele esoterice și susțin că pot rezolva astfel de probleme se ocupă de escrocherii. 
Părerea mea este că, dacă o femeie caută un prinț, trebuie să se ridice energetic la nivelul unei regine. Mulți au impresia că aspectul fizic le garantează succesul, dar este o impresie greșită. Unui om cu aura înaltă îi va merge totul ca pe roate. Aura se poate modifica și își poate schimba culoarea din cauza gîndurilor negative și de frecvență joasă, a faptelor rele și a blestemelor.
Există femei care au preluat blesteme din viețile anterioare ale mamei sau bunicii și de aceea nu se pot mărita, deși își doresc acest lucru. Este valabil și pentru bărbații care nu pot găsi limbă comună cu femeile. Dacă acest blestem a fost făcut de o emanație de-a ta, nici toate vrăjitoarele de pe Pămînt nu vor putea rezolva problema pentru că și emanația ta suferă la fel ca tine. O rădăcină întreagă (un eon) este alcătuită din 14 persoane – 7 feminin și 7 masculin; dacă se află pe drumul desăvîrșirii se recunosc între ele. Deși rar, se întîmplă totuși ca emanațiile rătăcite să intre în conflict cu rădăcina. În astfel de cazuri, are de suferit numai crenguța, adică emanația. Este o mare fericire atunci cînd întregul este în armonie. Aici este ascuns mesajul din îndemnul: iubește-ți aproapele ca pe tine însuți…nu știi cine poate fi. Atunci cînd toți reprezentanții eonului se recunosc între ei devin toți pentru unul și unul pentru toți. Cu o astfel de aură, nimic pămîntesc nu-i poate afecta.
În Dacia, existau inițiați care rezolvau aceste probleme prin țeserea culorilor cu ajutorul unui miros acceptat de aură. Fisurile aurei se pot îndrepta prin vibrația sunetului, ținînd culoarea care lipsește în mînă, în timpul unui ritual.
Dacă o emanație a comis o astfel de faptă împotriva întregului, acest blestem poate fi echilibrat numai de către o rădăcină puternică din arborele genealogic. Țiganii au venit la noi, din India, pentru a învăța această școală. Ei pot rezolva numai problemele persoanelor aflate mult mai jos decît ei din punct de vedere energetic. O entitate  din viță pur dacică își va complica viața umblînd la astfel de persoane.
Alexandru Ștefan