Clopotarul dacilor - 84





                Duhul neamului

Fiecare națiune are matca sa. Dacă stupul, adică poporul, nu mai este în concordanță cu matca, începe decăderea și dispariția acelei națiuni. La distrugerea noastră, ca popor, au contribuit popoarele care ne-au invidiat, dar îndepărtarea de matcă am făcut-o numai din propria noastră dorință. De trei sute de ani, România nu are legătură cu matca din care provenim toți, ca națiune. Această ruptură i-a încurajat pe străinii care ne conduc țara, din umbră.
Sînt un suflet care îmi cunosc toate viețile anterioare și îmi dau bine seama ce vorbesc. Mă adresez celor care nu și-au abandonat pămîntul și neamul: vin vremuri cînd toți trebuie să devenim un organism, altfel nu vom reuși. Am o legătură puternică cu strămoșii noștri, cu Civilizația Vodă. Ei pregătesc o armată formată din reprezentanți ai acestui popor care, din primăvară, vor lămuri întregii lumi ce se va petrece în Univers și pe Pămînt. Copiii vor deveni mai maturi decît părinții lor, se vor aduna în grupuri pentru a pune la cale un plan de a-și salva semenii. Acei care, din comoditate, nu vor face nici o schimbare, vor pierde totul. În jurul acestui nucleu-matcă se vor aduna șapte milioane de oameni care, treptat, vor trece în Civilizația Vodă.
Cei care simt că sînt chemați de matcă trebuie să învingă frica și să se lepede de tot răul pe care îl emană din interior. Să fie tari în credința autentică a lui Zalmoxe și numai atunci vor auzi mesajul. Pregătirea în spirit se poate face numai pînă în luna mai, ceea ce se va face mai tîrziu va fi considerat ca fiind făcut din frică.
Primul Maestru din Civilizația Vodă comunică: credința poporului conduce spre un Dumnezeu care judecă, ceea ce ar însemna că duce spre nicăieri și mulți vor rămîne nedumeriți…de ce? Fiindcă un Dumnezeu adevărat nu judecă, El doar iubește. Priviți cu atenție la acei care vă îndeamnă să credeți cînd, de fapt, Dumnezeul lor este numai banul.
Alexandru Ștefan