Clopotarul dacilor 100





Materia primordială are memorie

        Făcînd un bilanț pînă la actualul clopotar, nădăjduiesc că aceste informații – primite prin revelație și aduse în fața voastră – vă sînt de folos. Odată cu voi am învățat și eu din mesajele primite. Sper că strămoșii ne vor ghida în continuare din dimensiunea pe care au dobîndit-o prin desăvîrșire cu mult timp înaintea noastră.
        Nimeni nu se află aici, pe Pămînt, din întîmplare. Dumnezeu a fost primul care s-a bucurat pentru om că va trăi în Creația făcută de El. Dacă totuși noi, pămîntenii, nu negăm că această planetă este o Creație Divină, de ce nu credem că în această dimensiune în care locuim Dumnezeu și-a lăsat cuvîntul și Legile Lui?
        Omul, cînd se desăvîrșește, ține bine minte de unde a început, adică la ce nivel era în nedesăvîșire și unde a ajuns prin căutarea luminii. În acest Univers, totul are memorie și această memorie se activează numai atunci cînd Dumnezeu folosește materia primordială  în Creația Lui, adică haosul, prin Creația Divină, prinde viață și treptat se supune legilor cerești. În perfecțiunea lui Dumnezeu am fost aduși și noi. O parte a omenirii ține bine minte că sîntem creați de Dumnezeu și păstrează cu sfințenie în memoria sa Legile și cuvîntul Lui. Însă, cei mai mulți oameni țin minte doar esența primordială din care au fost creați. Aceștia, de fapt, se străduiesc să distrugă Pămîntul cu nădejdea că vor fi creați din nou. Ei cunosc foarte bine rațiunea și trec totul prin analiza memoriei haotice, inclusiv ceea ce este creat de Dumnezeu. Convinși fiind că pot distruge și ceva făcut de Dumnezeu, ei consideră că s-au desăvîrșit. Într-un fel, au dreptate, doar că s-au desăvîrșit în altă direcție. Aceasta este cea mai mare suceală a minții. Pentru a distruge nu trebuie multă minte, este o idee rațională legată de bogăția materială și nimic mai mult. Așa că, din praf ai venit și, făcînd rău, în praf te vei întoarce. Dacă memoria haosului își menține poziția, iar tu trăiești ca un animal și îl folosești pe Dumnezeu în interesele tale, degeaba ai stat atîta timp pe Pămînt.
        Ca să înțelegi mai bine unde te afli sau unde te-ai împotmolit, transformă tot haosul în fapte bune. Dacă apare o analiză care provoacă stres sau îndoieli, cercetează și depistează în primul rînd ce anume te macină în interior. Apoi, în liniște, depistează-ți gîndul ascuns. Înțelepciunea esoterică nu este literatură, ea te suie și te coboară acolo unde te afli tu mai mult. Dacă ești în rațiune, vei avea de lucru mult și bine. Dacă ești în lumină, vei deveni mai luminos. Totul este simplu ca bună ziua.
Alexandru Ștefan