Clopotarul dacilor 102


                              Zidiți în interior și veți avea în viitor

Tărîmul de dincolo trăiește în formă latentă în interiorul nostru. Dacă ești lipsit de credință și imaginație, îți va fi greu să te acomodezi și să trăiești în altă dimensiune, neavînd nici un sentiment creator. Pregătirea pentru a păși într-o lume nouă este anevoioasă și plină de surprize. Ființelor ancorate în materie, un pămînt nou și un om nou le stau precum un os în gît. Sufletele care au sperat toată viața la ceva mai bun și mai luminos, văzînd că acest vis poate deveni realitate, încearcă – în mod inconștient – să treacă cu ele, în altă dimensiune, foarte multă lume nedesăvîrșită și infectată material. Acești oameni, care nu pot  - și nici nu vor, pentru că se simt bine așa – să-și schimbe mentalitatea și viziunile pămîntești nu se vor putea integra într-o lume nouă. Totodată, vor deveni o povară greu de suportat pentru acei care gîndesc, trăiesc și simt altfel decît ei. Mare atenție căci, cînd vor vedea că lumea lor se risipește, acești oameni vor face tot posibilul pentru a vă convinge că și ei sînt asemenea vouă, vor spune tot ceea ce vreți să auziți de la ei și vor face tot ce doriți. Este foarte ușor să aduci pe cineva acolo, mai greu este să-l alungi, căci poate face mult rău tuturor.   
          Este posibil ca tot ceea ce ați învățat pe Pămînt să nu vă fie de folos în altă dimensiune, adică trebuie să fiți dispuși să vă ridicați cu sufletul la cerințele acelei dimensiuni. Cînd se reconstruiește o casă apar, vrei sau nu vrei, diverse incomodități. Oamenii care se pregătesc de trecere pot să devină un ajutor mare pentru Pămînt. Adică, dacă aflați că va fi un cutremur mare, nu intrați în panică, ci încercați să-l micșorați prin puterea gîndului.
          Dacă ați crescut spiritual și nu ați reușit să vă pregătiți pentru 2012 din cauza banilor, se vor deschide canale energetice spre tărîmul credinței voastre, ajungînd la destinație prin călătoria în timp. Data trecerii trebuie să o întîlniți fericiți, important este să nu fiți manipulați de nimeni căci, la fiecare sfîrșit de cicluri, se activează indivizii-baloane; peste noapte, ei devin sfinți și susțin că au venit să salveze omenirea. Ființele care cu adevărat vor putea face ceva pentru omenire se vor vedea prin puterea lor Dumnezeiască, făcînd fapte concrete.
Alexandru Ștefan