Clopotarul dacilor 149






Contact cu Civilizația Vodă, ora 6.30 – ora României
În această dimensiune, noi vrem atît de multe încît însăși căutarea și dorințele ne devin obstacole. Cum putem înainta pe calea desăvîrșirii fără să o condiționăm?
          Dacă tindeți să trăiți într-o dimensiune unde totul funcționează necondiționat trebuie ca mintea să asculte de suflet, lăsînd cele pămîntești  - pămîntului. Spațiul dintre tine și soare nu trebuie parcurs pe jos căci vei îmbătrîni pe drum. Moartea survine numai atunci cînd dorințele preiau controlul asupra celor cinci elemente ale corpului fizic. A vrea și a merita sînt două căi diferite. Hotarele dimensiunilor superioare sînt păzite energetic și cine nu este desăvîrșit nu primește viză. Încercarea brutală de a trece și a călători prin alte dimensiuni cu o minte sucită și un corp imperfect este periculoasă și nedorită. Ideea finală a nemuririi este ca omul să-și aducă corpul fizic, prin desăvîrșirea sufletului, la cele mai înalte niveluri ale Cerului.
Cum vedeți voi părțile mai evoluate ale sufletului din lumile paralele, eliberarea acestei părți vătămate din haosul Pămîntului?
Dacă tindeți spre niveluri înalte fără să munciți, sufletul se va întoarce întotdeauna înapoi la nivelul unde și-a abandonat corpul fizic. Atunci cînd toate cele trei părți desăvîrșite ale sufletului vor intra într-un singur corp perfect, nevirusat, va apărea și posibilitatea călătoriilor eterne în afara timpului.
Cum putem accesa memoria vieților anterioare ca să nu mai repetăm aceleași greșeli făcute în trecut?
Dacă mergeți, cum spune o vorbă veche, din greșeală în greșeală spre victoria finală, înseamnă că bateți pasul pe loc. Mulți dintre voi cad prizonierii șarpelui care-și înghite coada. De obicei, acei care vă ademenesc în acest cerc vicios sînt oamenii cu care trăiți. Sub diferite pretexte, ei vă influențează destinul pentru ca, treptat, să vă facă dependenți de ei. Manipularea, de către genul opus, nu dă sufletului posibilitatea de-a se concentra pentru a debloca și accesa memoria vieților anterioare. Puterea celui care manipulează este construită pe temelia egoului fals fiind alimentată de orgoliu. În astfel de cazuri, acel ce-și ascultă inima și simte îndemnul destinului către adevăr va sta neclintit în decizia sa. Șarpele, văzîndu-i înțelepciunea, îl va elibera din cerc pentru ca, treptat, să-și recupereze memoria pierdută. Omul care, în mod conștient, vă manipulează, va ceda numai în fața adevărului.
De ce ne lăsăm uneori manipulați, deși sîntem conștienți că manipularea conduce spre prăbușire?
Din frică și din necredință percepeți, adeseori, manipularea ca pe un ajutor. Ființa umană își dă tîrziu seama că a fost transformată într-o păpușă care stă, ca decor, pe capota mașinii. Un avatar vine pe Pămînt în slujba sufletelor libere și independente. Avînd misiunea de a ghida sufletele desăvîrșite către Eternitate, acei care vor să domine și adoră sclavia mai au de stat în dimensiunea iluziei.
Totuși, este ceva bun în această dimensiune căci doar avem și oameni care susțin că trăiesc fericiți aici, pe Pămînt. Este adevărat sau este tot un joc al iluziei?
Dacă vorbiți de fericirea și liberatea pe care o așteptați să vină de la popoarele mari, este doar un joc al minții. Dacă voi confundați bunăstarea unui popor cu fericirea sufletului este un joc al iluziei. Fericirea adevărată nu este cea legată de materie, ea este însăși esența ta primordială în care sufletul trăiește veșnic. Aici, pe Pămînt, pot simți fericirea numai acei ce gîndesc la ceea ce va fi cu sufletul lor în timpul vieții, nu numai înainte de moarte.
Alexandru Ștefan