Clopotarul dacilor 147





Contact cu Civilizația Vodă, ora 6.45, ora României

După cum înțeleg și văd, voi trăiți într-o dimensiune perfectă, pe care noi, cei ce trăim aici, pe Pămînt, nici în cele mai frumoase vise nu ne-o putem imagina.. Noi sîntem blestemați, de trăim numai în războaie, foamete și nedreptate? De ce ne diferim atît de mult de voi?
Sufletul omului trăiește în trei dimensiuni în același timp. Partea de sus, adică Pămîntul, a fost locul Concepției – Creației, adică al Iluziei. Acest fenomen s-a petrecut cu miliarde de ani în urmă. Sub voi, se află o lume paralelă, care se numește Renaștere. Cea de-a treia dimensiune se numește Școala Adevărului în care sufletul se desăvîrșește. Tu, acum, vorbind cu mine vorbești de fapt cu una dintre cele trei părți ale tale. Altfel spus, toate calitățile din cele trei dimensiuni se unesc într-unul singur și îți aduc informația de care ai nevoie. Nivelul strămoșilor, de care se vorbește atît de mult, a fost construit în subteran. Toate cetățile și orașele care au fost construite de către daci reprezintă locul unde trăim noi acum. Locul în care o parte din suflet mai stagnează este ca un fel de coajă în care s-a format puiul sub cloșca pe care o numim placenta din care s-a născut omenirea care – treptat – va dispărea. Romanii nu au putut să cucerească un popor atît de măreț, ei doar au blocat canalele ce legau lumile paralele  între ele și, de atunci, lumea voastră de sus a pierdut legătura dintre dimensiuni. Ultimul conducător ce a avut acces în subteran a fost Tudor Vladimirescu, care a exagerat puțin venind de la Craiova la București în 30 de minute, pe sub pămînt. Ulterior, le-a împărtășit cunoscuților cîte ceva despre legătura sa cu lumea paralelă și, ca urmare, a fost înlăturat.
De ce sînt necesare trei dimensiuni pentru ca sufletul să evolueze și din ce motiv cei mai mulți oameni au rămas blocați în așa-zisa placentă?
Mulți au fost curioși să vadă cine și de ce încearcă să le blocheze intrările dintre lumi și și-au adunat sufletul din toate dimensiunile într-unul singur. Din acest moment, lumea care a rămas blocată sus a început să creadă în iluzie și într-o singură viață. Multe entități au fost trimise să vă scoată din iluzie, dar nimeni nu a reușit să vă convingă. Este singurul loc din Univers unde o parte dintre oameni încearcă să evolueze ca într-un lift blocat. Totodată, este și unicul loc unde se vede pînă unde poate ajunge devierea unui suflet lipsit de înțelepciune. Lumea asiatică a păstrat un canal pe care îl numește Shambala, dar pe care nu-l va arăta niciodată nimănui. La intrările dintre dimensiuni, romanii au construit cetăți, crezînd că astfel vor cotropi și dimensiunile sufletului. Din păcate, demersul acestor obraznici a stopat omenirea aici, pe Pămînt, mii de ani și abia la finele anului 2012 a fost scoasă din această eroare omenească. Cele trei dimensiuni pentru evoluția sufletului au fost orînduite de către Creator. Sufletul, pînă creștea spiritual, era curios de unde a început drumul desăvîrșirii și i se oferea această posibilitate. Aceste trei dimensiuni îi ofereau sufletului posibilitatea de-a păși în Eternitate. Acum, noi ne aflăm în dimensiunea a patra, dar gîndim și credem ca atunci cînd eram în lift. Sub orașul București se află două canale ce conduc spre dimensiunile subterane, dar cei din lumea voastră le socotesc simple tuneluri. Singurul canal care nu a fost găsit este cel de la Orheiul Vechi. Din această cauză, intrările și ieșirile au fost mutate sub apă, pentru ca mai greu să fie depistate. Oamenii care au acces la acest mesaj se vor concentra la găsirea celor două dimensiuni pierdute ca să revină la normalitate.
Alexandru Ștefan