Clopotarul dacilor 158




                                    



Țara și oamenii au același destin? Cu această întrebare m-am adresat, în meditația mea, prietenilor mei din Civilizația Vodă.
Destinul unei țari depinde de evoluția și traiectoria avatarului care o reprezintă. Ca să înțelegeți mai bine, vă dăm ca pildă - o țară și avatarul ei. Noi am analizat destinul acestei țari și am ajuns la concluzia că, odată cu dispariția avatarului, i s-a schimbat destinul la 180 de grade: în Rusia, în timpul țarului Nicolai al doilea apare, din senin, la curtea regală un țăran cu numele Grigori Rasputin. Treptat, el preia conducerea țării. Soarta țării și a țarului s-au derulat, din acel moment, conform prezicerilor avatarului ce a fost ucis. Vladimir Putin și fostul țar (actualul Dimitri Medvedev) mențin echilibrul energetic al Rusiei. După anunțatul divorț al lui Putin, Rusia se va împărți în două, iar Dimitri Medvedev va fi îndepărtat de la putere. Fiecare suflet își zidește destinul după cum își trăiește viața.
Poate cumva, prin arhivele voastre, aveți o analiză despre noi, românii?
Centrul lumii este țara voastră și de aici a început roirea tuturor popoarelor ce viețuiesc pe Pămînt. Poporul vostru a dat naștere la mulți avatari, care se află în fruntea popoarelor de pe Pămînt. Avatarul României stă departe de lume și se va implica numai atunci cînd țara voastră va deveni centrul spiritual al planetei.
Această integrare europeană a României – ce ne va aduce în viitor nouă, românilor, în afară de libera circulație?
Din punctul nostru de vedere, integrarea voastră este un fel de cedare benevolă a pămîntului și zăcămintelor pe care le-ați moștenit. Acum, munciți prin străinătate, avînd un petic de pămînt acasă. Țara voastră are nevoie de legi interne solide ca să nu vă treziți străini la voi acasă.
Încotro se îndreaptă omenirea?
Lumea stagnează spiritual și acest lucru duce spre prăbușire. Misiunea unui popor este să-și depisteze avatarul așa precum procedează budiștii cu Budha și atunci se va ridica din mocirla materiei.
Dacă ați vorbit despre Rusia și avatarul ei – aceste previziuni făcute de el cuprind întregul Pămînt?
Grigori Rasputin a avut capacitatea să cunoască destinul țării și al poporului său. Rusia se va ridica după România căci rădăcinile ei provin din acest centru, iar traiectoria sa spirituală depinde în totalitate de traiectoria țării voastre.
Alexandru Ștefan