Clopotarul dacilor 171

În frumusețea toamnei, pășeam în zorii zilei pe covorul de culori format din frunzele aurii ale lui septembrie. O zi care nu seamănă cu alta…multe zile trec dinaintea ochilor noștri și creează diferite forme. Dar, am constatat un lucru – nici o formă, oricît de frumoasă ar fi, nu poate înlocui femeia. De unde, Doamne, ai adus această ființă pe Pămînt că, în toate lucrurile – mari și mici – care se întîmplă, așa cum zic francezii, căutați femeia. Cu aceste întrebări și frămîntări m-am adresat, în meditația mea, prietenilor de sub apă, din Civilizația Vodă.
Răspuns: într-o societate unde Dumnezeu are domiciliu și ore de primire femeia își croiește singură calea. Un suflet pur va întîlni întotdeauna o femeie care va împleti din iubire un lanț de flori între ei. Acel ce este ancorat în materie va întîlni o femeie care – direct sau indirect – îi va controla și gestiona averea, legîndu-l cu lanțuri de fier. Această ființă dătătoare de viață are un rol important în Creația Divină. Fiind îndreptată către Cer, îți va împleti scara pe care atingi desăvîrșirea. Dacă stagnați împreună, drumul către iad îl veți găsi mai ușor.
Care dintre genuri a contribuit mai mult la căderea spirituală a omenirii?
Bărbații, fiind implicați tot timpul în războaie, au lăsat pe spatele femeii organizarea și educația societății. Deținînd și gradul de preotese în societate, au dirijat și contribuit la menținerea nivelului spiritual. După căderea religiei zalmoxiene, femeia a fost detronată și învinuită că a contribuit la amestecul dintre rase. Adevărul este că mulți soldați întorși din războaie aduceau, ca trofee, femei din alte rase. Fiecare rasă are nivelul său de energie și nu este nimic rău pentru ridicarea imunității corpului uman. Dar, pentru suflet, acest fenomen este de o importanță foarte mare. Majoritatea sufletelor care vin la întrupare sînt legate de mamele din neamul de unde provine sufletul. Dacă această viitoare mamă se duce și se mărită în alt neam, copilul se va rătăci spiritual. De pildă, acest copil a evoluat în rasa respectivă cu mii de ani în urmă; în loc să-și continue evoluția, el a fost întors în timp de o mamă iresponsabilă.
Dar, dacă acest suflet este adus într-o civilizație mai avansată?
Va putea doar să facă pe deșteptul…este ca și cum ai aduce un mecanic de mașini să efectueze operații pe creier.
Vreți să spuneți că actualul amestec dintre rase este o greșeală pe care omenirea nu o cunoaște?
Toate ființele umane sînt copiii Creatorului, dar nivelul de energie diferă de la o rasă la alta. Dacă, într-o specie rară de animale, se face o modificare genetică, în scurt timp se va da totul peste cap. Nu în zadar fiecare popor are limba lui, nu întîmplător aveți culturi diferite. Toate aceste lucruri, aparent mărunte pentru mulți dintre voi, sînt de o importanță majoră pentru evoluția sufletului. Există națiuni care vin din aceeași rădăcină, aceste suflete au o gamă mai bogată de desfășurare a misunii lor pe Pămînt. Este important ca sufletul ce se întrupează să cunoască limba maternă, altfel va recupera acest minus în alte vieți. În încercarea de-a te transforma – român fiind – în rus, turc  sau american vei fi adus înapoi, în altă viață, pentru a-ți termina școala.
De unde să știm noi aceste lucruri dacă nimeni nu ni le spune?
Cercetați energiile care trăiesc în formă de stol. Ați observat un chinez care trăiește singur în România, fără un contact strîns cu națiunea sa? Priviți-vă pe voi, românii, dintr-o parte, cum ajungeți peste hotare - fiecare încearcă să se descurce cum poate, nu aveți o legătură strînsă așa cum au alte națiuni. Sînteți predispuși să deveniți cu ușurință altcineva sau altceva decît ceea ce sînteți, la acest aspect aveți mult de lucru.
După cum îmi răspundeți reiese că noi sîntem cei mai rătăciți dintre toate națiunile?
Vi se dă de înțeles că poporul vostru a dobîndit cîndva fructul nemuririi. Ați cedat din neștiință locul de frunte al străbunilor voștri, unora care nu îl merită. Voi sînteți moștenitorii căci înaintașii voștri l-au dobîndit prin muncă în fața omenirii întregi. Fiți ceea ce sînteți! Sînteți mai aproape de Dumnezeu decît mulți alții, care doar visează să fie ca voi.
Alexandru Ștefan