Clopotarul dacilor 172








Un salut frățesc din Civilizația Vodă - îl transmitem cu mare drag pămîntenilor ce au crescut din mijlocul lor oameni care ne pot descifra mesajele. Sînt coordonatorul apelor de pe Terra și deținătorul băncii de date a fiecărui suflet de pe Pămînt. Sîntem o civilizație din linia neamului vostru, ne aflăm pe o treaptă a evoluției mai înaltă decît voi.
Sîntem martori la creșterea voastră spirituală de pe Pămînt și, în tot acest timp, am încercat să vă ghidăm cu mesaje care zidesc interiorul. Pregătirea voastră – legată de terminarea școlii din anul trecut – a fost o reușită. Cunoaștem dezamăgirea unora care au așteptat schimbări în planul vizibil. Însă, în plan subtil, odată cu terminarea timpului acordat școlii pămîntești, s-au ales sufletele pure de acele negative. Anul 2013 este momentul cosmic al acțiunilor Puterii Supreme. În timpul apropiat, liniștea voastră va fi tulburată de marile schimbări din Univers. Statele mari trebuie să fie mai responsabile de menținerea păcii pe Pămînt, pentru a evita al treilea război mondial. Schimbările de pe Pămînt vor începe în țările cu cele mai numeroase populații. Multe state mari se pot trezi, peste noapte…mici.
După echinocțiul de toamnă, așteptați oaspeți din cele mai înalte dimensiuni ale Cosmosului. Nimeni nu dorește să vă distrugă Pămîntul. Odată cu sosirea Luminii pe Pămînt se va ușura calea către desăvîrșire a celor care cred în Adevăr. Greutățile prin care veți trece vă vor face mai puternici. Pămîntul și omenirea vor supraviețui, totul este în Voia Creatorului, El reprezintă viața și speranța în nemurire. Toate popoarele sînt informate despre acest mare eveniment de către mesagerii neamului din care provin. Omenirea este ademenită într-o direcție greșită. Credința și energia voastră sînt transformate în foloase materiale de către grupări de oameni nedesăvîrșiți.
Decizia Centrului de a interveni în soarta voastră este spre binele vostru. Oamenii care au stat neclintiți în Adevărul Suprem vor moșteni un nivel îmbunătățit pentru desăvîrșirea sufletului. Este de dorit ca, odată cu sosirea Luminii pe Pămînt, popoarele să nu lupte între ele.
Faceți pace între voi și Lumina vă va îmbrățișa pe toți.