Clopotarul dacilor 173





Cînd o presiune apărută ca din senin apasă sufletul, ființa umană presimte un pericol. Dar, dacă întreaga viață trăiește și se plînge că are o piatră pe suflet și nu încearcă s-o înlăture înseamnă că s-a deprins cu ea adică greutatea nu este adevărată, ci este inventată. Gîndul curat este precum firicelul de apă – își găsește calea și destinația. Invidia l-a făcut pe om să-și construiască din corpul fizic pușcărie pentru suflet. Sper ca ființele care sînt mai avansate decît noi să vină să ne elibereze din capcana invidiei fără a ne distruge corpurile fizice. Cu aceste frămîntări și întrebări m-am adresat, în meditația mea, prietenilor din Civilizația Vodă.
De ce noi, pămîntenii, ne dorim să fim la același nivel cu zeii, dar fără să ne schimbăm stilul de viață și fără să renunțăm la programele societății în care ne-am născut?
Nedesăvîrșirea îl poate face pe om să creadă că, din cauza lui Dumnezeu, el nu poate crește căci Divinitatea, cu măreția Sa, îl umbrește. Adevărul pur îi dă omului puterea de-a învinge egoul fals și de-a simți și intui cu sufletul calea desăvîrșirii. Pe drumul rătăcirii, înșelătoria este ghidul sufletului, are atîtea argumente și convingeri încît numai după moarte omul se dezmeticește că și-a trăit toată viața într-un mod total greșit. Trăind în iubire, ființa umană nu va încălca niciodată legile societății din care face parte, dar nici nu le va putea accepta fiindcă nu le înțelege. Oamenii care nu și-au pierdut bunul simț pot merge împreună către Lumină chiar și pe o cărare îngustă. Frumusețea sufletului trebuie să fie legată de blajinătate, altfel gîndirea întunecată îl face pe om să devină urît. Acei care vor să se desăvîrșească învață, iar pentru cei ce s-au născut nebuni chiar și Pămîntul pare prea mic. Acei ce suferă din cauza răului îl plămădesc în interiorul lor și apoi îl atrag din exterior. Dacă cineva crede că, suferind din cauza răului, va deveni martir se înșeală, adevărat este – în fața Creatorului - acela care zidește și înmulțește Binele.
Această reformă universală cuprinde și Pămîntul? Dacă da, la ce să ne așteptăm noi, trăitorii de pe această planetă?
Nu poți trece în altă dimensiune fără să lași pe Pămînt ceva adevărat din sufletul tău și nu mă refer aici la realizările în planul material, fizic. Pregătirea trebuie făcută în interior, dacă te concentrezi să scapi numai cu ajutorul materiei vei descoperi, pînă la capăt, că-ți lipsește ceva. Părinții voștri primordiali, care v-au construit acest sistem planetar în care trăiți acum, se întorc la fiecare 3600 de ani cu o idee nouă, evoluționistă, care impulsionează omenirea spre înălțarea spiritului. Frica și îndoiala dau naștere altor dimensiuni paralele în care cu adevărat se întîmplă ceea ce oamenii așteaptă. Ca să înțelegeți mai bine ceea ce dorim să vă comunicăm vă dăm o pildă din realitatea voastră: cu zeci de ani în urmă, multe state au fost înrobite de către URSS; acei care nu au fost de acord cu destrămarea URSS au dat naștere unei lumi paralele în care continuă să trăiască, cu ideile și steagurile lui Lenin. Părinții voștri primordiali trăiesc în cele 60 de procente din spatele soarelui, pe care telescoapele voastre nu le pot cuprinde. Luna este o nava spațială ce a apărut în urmă cu 12.000 de ani, ca satelit al Pămîntului și este responsabilă de cursul și menținerea în echilibru a apelor de pe Terra. Un curs este artificial după cum este și traiectoria lunii, iar altul – natural, ceea ce înseamnă că totul este dirijat de acest satelit. Toate civilizațiile stau în fața voastră, dar voi nu le observați. Este de dorit ca acest satelit să nu fie deranjat cu prezența navelor de pe Pămînt căci se va intra în conflict cu civilizația de pe Lună. La ora actuală, civilizațiile înalte caută o posibilitate de aterizare pe planeta Pămînt fără a provoca mari perturbări. Pămîntul nu va fi atît de liniștit precum îl cunoașteți, activitatea seismică se va intensifica de la o zi la alta. Din cauza ploilor abundente, un rîu subteran s-a deschis și curge spre mare, paralel cu Dunărea. Apele se vor ridica și mulți se pot trezi inundați în mijlocul iernii. Oamenii care au pregătirea necesară vor trece fără probleme în lumi paralele, unde își vor găsi menirea și împlinirea. Vin vremuri interesante pentru fiecare în parte și este important să credeți în Bine pentru ca răul să vă ocolească.
Alexandru Ștefan