Clopotarul dacilor 175



  Oamenii nedesăvîrșiți cer întotdeauna de la Dumnezeu ceea ce nu li se cuvine și, imediat după ce devin fericiți, li se întunecă mințile. Din păcate, limpezirea poate fi adusă numai de suferință. Ne-am obișnuit să comitem greșeli și am ajuns să le prezentăm ca pe niște realizări importante. Alții încearcă să le ascundă bine de ochii lumii…doar o mică parte a învățat - în mii de ani – cu ajutorul bunului simț, să nu le mai repete. Înaintașii noștri spuneau că blajinătatea se poate învăța de la natură și răutatea – de la oameni. Cu aceste întrebări și frămîntări m-am adresat, în meditația mea, prietenilor din Civilizația Vodă.

Care era scopul legăturii dintre oamenii vii și acei morți?

Ca să te poți dezlega de un om rău care a decedat, roagă-te și dă ceva de pomană pentru sufletul lui, te va lăsa în pace. Dacă-ți dorești ca cineva dintre cei apropiați să se renască cîndva prin tine trebuie să alegeți împreună – în timpul vieții – un semn tainic, pe care-l vei pune pe mormînt atunci cînd vei fi pregătit să-l primești.

Dar, ce se întîmplă cu acei decedați dacă o parte dintre oameni vor trece în alte lumi paralele, în carne și oase?

Unii dintre ei sînt deja în acele lumi în care speră că veți trece cu bine și așteaptă întruparea prin voi.

Cum funcționează lumile paralele de pe Pămînt și care este relația dintre noi și cei mai avansați?

Cei mai avansați dintre pămînteni trăiesc, de fapt, în nucleul Pămîntului și sînt responsabili de stabilitatea Terrei. Ei intră împreună cu voi în aura cîmpului magnetic al Terrei. Dacă nucleul este în echilibru, Pămîntul nu poate fi distrus. Tot ceea ce înseamnă viață se află pe Pămînt, dar este împărțit în milioane de lumi paralele. Fiecare neam are, din rădăcina sa, reprezentați în civilizațiile mai avansate, care mențin legătura cu butucul pînă la cea de-a șaptea generație. Noi, cei din Civilizația Vodă, guvernăm nucleul și reprezentăm rădăcina neamului din care proveniți voi. Tot ceea ce se află în dimensiunea Pămîntului este coordonat de înaltele entități ce viețuiesc în dimensiunea sistemului solar. Lumea pe care o reprezentați voi este, de fapt, sămînța tuturor civilizațiilor din acest spațiu, în formă de graviditate. Altfel spus, Pămîntul se pregătește să nască. Civilizația Vodă stă cu nerăbdare și cu mare speranță că, din rădăcina acestui neam măreț se vor naște lumini care vor contribui în continuare la zidirea perfecțiunii universale.

Dacă sîntem încă în pîntecele Pămîntului înseamnă că noi învățăm numai cum să devenim ca voi…este adevărat?

Voi treceți prin mai multe etape și forme de graviditate pînă cînd ființa umană ajunge să fie născută de către Mama Pămînt. De acest mare eveniment se pregătește Terra. Pentru cei norocoși, poate fi ultima întrupare, de unde vor începe cunoașterea eternă. Trebuie să folosiți orice clipă pentru a vă trezi și a vă ridica spiritul și trebuie să fiți deschiși spre lucruri noi. Mulți fac o scuză din necunoaștere, dar ar trebui să fie o rușine că nu știi nimic. Înfloresc și buruienile pe care nu le strînge nimeni fiindcă sămînța nu e bună de nimic. Oamenii care acceptă nedreptatea și neadevărul vor – în modul lor de gîndire sucit – să învețe de la alții cum să nu fie prinși atunci cînd vor începe să fure. 
Dacă vă simțiți bine trăind între nebuni înseamnă că nu sînteți departe de ei. Cum fluturele se transformă în omidă la fel și omul, prin faptele sale rele, se poate transforma în drac. Lipsa cunoașterii conduce spre întuneric și acolo nu vine nici un reprezentant al Cerului căci nimeni nu seamănă cu Dumnezeu.

Alexandru Ștefan