Clopotarul dacilor 179






        O legendă veche ne reamintește faptul că ființa umană, după ce a fost creată, a devenit atît de curioasă încît Dumnezeu a obosit de atîtea întrebări ale oamenilor. Într-o bună zi, Creatorul a decis să se ascundă de oameni – mai întîi în Cer, apoi sub pămînt, pentru a avea liniște. Totuși, oamenii îl găseau peste tot…văzîndu-l pe om atît de curios și de puțin credincios, Dumnezeu s-a ascuns în inima lui. Multe poate crede ființa umană, dar ca Dumnezeu să se afle chiar în inima sa nu poate accepta. Din acel moment, omul îl tot caută pe Dumnezeu și nu-L poate găsi. Iar Creatorul a găsit, în sfîrșit, un loc de unde ne poate observa. Cu aceste întrebări și frămîntări m-am adresat prietenilor mei din Civilizația Vodă.
De ce totuși Creatorul a decis să nu fie văzut și cunoscut de către oameni?
Despărțirea a fost dureroasă, dar cu mare folos pentru sufletul omului. Ființei umane i s-au destăinuit cinci procente din tezaurul ADN-ului pe care l-a moștenit. Misiunea fiecărui suflet este să aprofundeze căutarea și descifrarea informației care există deja în memoria ADN-ului vostru. În acest dar al Creatorului au rămas vii amintirile despre El și veșnicul dor de a-l întîlni. Acel care Îl poartă în suflet și îi simte lipsa cu siguranță îi va descoperi lăcașul sfînt, prin credința sa.
Știința ne spune că ADN-ul nostru funcționează numai pe baza celor cinci procente prin care activăm. Restul de 95% se consideră viruși…un fel de gunoi?
Ca să ieșiți din parametrii acelor cinci procente trebuie să cunoașteți cum puteți elibera cugetul. Creierul îmbibat de gînduri haotice poate deveni o frînă pentru suflet și este necesară o pregătire pentru meditația perfectă, în felul următor: inspirați adînc și expirați numai pe o nară. Repetați de 33 de ori pentru fiecare nară. În acest mod se echilibrează energiile masculină și feminină. Apoi, preț de trei minute, se vor elimina din interior energiile negative prin pronunțarea prelungită,  cu voce tare, a literei Î. Echilibrul care se atinge după efectuarea acestor exerciții este semnalul că sînteți pregătiți pentru meditație.
Este posibil să descoperiți că cele 95 de procente ce sînt considerate viruși constituie tocmai ceea ce nu v-a destăinuit Creatorul…ar fi bine să nu începeți cu cuvintele nu pot. Cu o minte liberă veți descoperi că totul este posibil.
Este ușor de spus că vom reuși, dar, sincer vorbind, cei mai mulți oameni nu știu de la ce și cum să înceapă…
Meridianele voastre sînt ancorate în cele cinci elemente de care depinde în totalitate corpul fizic. Dacă ți-e frig cauți lemne pentru foc; dacă ți-e sete cauți apă; așadar, dorința alimentată de credință poate deveni realitate. Dacă ființa umană ar reuși să iasă din parametrii celor cinci elemente și să se îndrepte spre ceva concret, prin meditații bine formulate, ar reuși orice. Încercați să meditați la ceea ce nu ați făcut niciodată - de exemplu, cum ar fi să levitați - și, încet-încet, se vor activa meridianele care vor acumula energie pentru așa ceva. Mulți dintre voi știu că, în spațiu, se află miliarde de planete asemenea Pămîntului. Încercați să gîndiți că ați venit de pe o altă planetă într-o mică deplasare pe Pămînt…acolo, acasă, erați maeștri în toate, iar aici nu puteți ieși din parametrii celor cinci elemente.
Sfatul nostru este să munciți pentru a învinge egoul și să lucrați mai intens în direcția sufletului. Dacă credeți că sînteți fii de Dumnezeu înseamnă că se poate.

Alexandru Ștefan