Clopotarul dacilor 181


A mai rămas o lună și cîteva zile pînă la sfîrșitul anului 2013 – un an cu multe semne și cu multe așteptări. În spațiu și timp se simte o presiune care ne apasă…nimic nu mai pare sigur, nici măcar ziua de mîine. Ce se întîmplă cu noi, cu sufletul nostru? Am ajuns că nici acești 100 de ani ce i s-au dat ființei umane să nu-i putem trăi în liniște și pace? Cu aceste întrebări și frămîntări m-am adresat, în meditația mea, prietenilor din Civilizația Vodă.
Înaintașii voștri cunoșteau foarte bine toate legile celor trei dimensiuni în care evoluează sufletul. Prima dimensiune se numea Capidava adică lumea sufletelor întrupate. În această dimensiune, exista prima lege a somnului, unde ființei umane i se indica cum să doarmă ca să nu aibă coșmaruri din alte dimensiuni. Poziția în care omul doarme este foarte importantă pentru evoluția sufletului. În timpul somnului, sufletul călătorește în alte dimensiuni pentru a studia multe lucruri importante. Dacă ființa umană doarme cu picioarele spre ușă îi este foarte greu să revină în corpul fizic. Ușa de intrare în casă este și un fel de ieșire spre lumea morților și, dormind cu picioarele către ușă, sufletul se poate rătăci în lumea vîrcolacilor adică în dimensiunea sufletelor rele. Mulți se trezesc obosiți din somn, ceea ce înseamnă că poziția în care au dormit nu este corectă. Somnul trebuie să fie liniștit și benefic pentru suflet.
Cum să ne protejăm ca să nu ne rătăcim prin lumile rele?
Eliminați gîndurile negative și găsiți o poziție de somn potrivită astfel încît să vă treziți dimineața cu fața spre răsărit. Gîndul distructiv și poziția incorectă a corpului în timpul somnului pot conduce sufletul în zone de unde va trebui să depună eforturi uriașe pentru a se elibera. Despre somn, în lumea voastră, nimeni nu cunoaște nimic, dar cele mai mari manipulări și rătăciri au loc tocmai în timpul somnului. Corpul fizic, împreună cu sufletul, evoluează în școala naturii de pe Pămînt. Somnul îi aparține strict sufletului, pentru a se elibera de infecțiile corpului fizic. Concentrați-vă, în timpul zilei, spre lucruri mărețe, eliminați gîndurile negative, care vă pot ancora în timpul somnului. Călătoriile în timp au loc, mai întîi, în timpul somnului, apoi se pot aplica și în dimensiunea voastră. În somn, omul are misiunea de-a trece fără probleme în dimensiunea zeilor. Spre această dimensiune este îndemnat sufletul de către maeștrii veniți de Sus.
Care este cea mai mare capcană în care se rătăcește sufletul?
Infecțiile care sînt acumulate de egoul fals sînt aduse în fața sufletului ca Adevăr. Falsitatea este cea mai mare capcană pentru suflet. Omul care minte nu va crede niciodată în Adevăr și va căuta să-i construiască sufletului o lume bazată pe egoul fals. Ca să nu cazi în capcana falsității, alungă egoul fals și vei vedea cum haosul te va ocoli.
Dar, totuși, de ce nu trebuie să dormim cu picioarele spre ușă?
În subconștientul vostru există informația că mortul este scos din casă cu picioarele înainte. În timpul somnului, sufletul părăsește corpul prin meridianele de jos. Din cauza stresului, starea de veghe poate fi tulburată și atunci corpurile subtile  dau alarma că sufletul pleacă. După suflet pornesc toate forțele vitale ale corpului, încercînd să-l readucă în corpul fizic. În majoritatea cazurilor, sufletul nu reușește să treacă de lumea monștrilor și este adus înapoi de către corpurile subtile avînd parte de diferite coșmaruri. Din momentul cînd ființa umană conștientizează că frica îi poate bloca memoria, trebuie să privească somnul ca pe o parte importantă pentru evoluția sufletului.
Prin sunet de bucium, străbunii voștri, la răsărit de soare, alungau tot răul dintre lumea voastră și cea de Sus. Croiau o punte pentru ca sufletul să poată călători liniștit în timpul somnului.

Alexandru Ștefan