Clopotarul dacilor 182

Cometele trec, Mama-Pămînt rămîne – așa a fost de la începutul lumii. Am impresia că oamenii, cînd nu pot atinge desăvîrșirea, se pregătesc de moarte adică așteaptă sfîrșitul lumii. Cu aceste frămîntări și întrebări m-am adresat, în meditația mea, prietenilor din Civilizația Vodă.

De ce omenirea, în felul său, crede că Pămîntul este atît de fragil încît poate fi distrus în orice clipă? Este adevărat?

Dacă ființei umane i s-a dat un înger păzitor, de ce credeți că Pămîntul nu ar beneficia de protecție divină? Dacă nu ar fi avut scut divin, cu siguranță că Planeta Pămînt ar fi avut probleme. Sfatul nostru este să stați în liniște căci acest astru nu este un pufuleț de păpădie care poate fi dat jos de orice asteroid rătăcit în spațiu. Voi trebuie să vă ridicați spiritual pentru ca rezonanța dintre Pămînt și Univers să crească. Pămîntul este o școală unde ființa umană învață și pleacă. Nu ucideți cu mintea ceea ce a făcut Creatorul, înmulțiți bucuria minunii din voi și atunci veți merge în pas cu Întregul. Implicați intuiția în tot ceea ce faceți și ea va sincroniza ritmul interior cu lumile paralele. Atunci cînd ritmul, vibrația și sunetul ating armonia, ființa umană poate obține totul din lumile paralele. În dimensiunea voastră există numai răul și binele ca să vă treziți Adevărul din voi. Ceea ce căutați nu se află în lumea voastră, cadourile pe care le primiți sînt din lumile paralele. Nu vi s-a întîmplat niciodată să vă rătăciți și, din senin, să apară cineva și să vă ajute? O dorință profund simțită și confirmată de intuiție are nevoie să stea în interiorul vostru ca să încolțească. Nu uitați că sunetul adică cuvîntul trebuie emis cu o intonație liniștită, fără emoții pentru ca vibrația să ajungă fără probleme la destinatar. Adevărul din interior conectează sufletul spre diapazonul lumilor paralele de unde ființa umană primește ceea ce își dorește și merită. 

Mulți dintre oamenii bogați sînt preocupați de nivelul acumulării materiale, nu de căutarea adevărului. Cum explicați acest lucru?

Din lumile paralele, mulți oameni spirituali primesc și bunuri materiale, dar ei nu le folosesc. Cei care, bogați fiind, nu au nici un fel de Dumnezeu, dețin ceea ce nu le aparține.

Cum se poate pătrunde în lumile paralele?

Nemurirea există în afara rațiunii voastre. Dacă doriți să intrați într-o lume paralelă trebuie să intuiți ce dorește sufletul, nu corpul fizic. O idee măreață, alimentată de credință, te poate conecta cu una dintre undele lumilor paralele. Este de dorit să vă treziți pînă la ora 8 dimineața, păstrînd în tot armonia. Lumile paralele nu sînt mult diferite față de lumea voastră. Este important să nu vă pierdeți ideea din interior și nu confundați călătoria în timp cu o simplă excursie. Cînd veți observa că multe lucruri pe care le simțiți devin realitate înseamnă că ați reușit să vă conectați la lumea din interiorul vostru.

Ce se întîmplă cu soarele și ce consecințe vor fi după traversarea acestei comete – Ison – care se află acum între Pămînt și Soare?

La ora actuală, soarele se străduiește să intre în parametrii normali ai cîmpului magnetic. Stagnarea și lipsa petelor de pe soare nu este nimic grav, soarele a acumulat o temperatură imensă pentru a face față apropierii cometei Ison și a o putea topi. O parte mică din această cometă va trece de soare și, trecînd pe lîngă Pămînt, poate provoca cutremure în lanț.  

Alexandru Ștefan